Bela Bartok contra celui de-al Treilea Reich

Bela Bartok contra celui de-al Treilea Reich - Kjell Erik Espmark
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBela Bartok contra celui de-al Treilea Reich
Comanda acum "Bela Bartok contra celui de-al Treilea Reich - Kjell Erik Espmark" de pe libraria ishop la pretul de 18,95 lei
Descriere carte:
Romanul lui Espmark este o imagine a contrastelor: fascism si libertate, arta si uniforme, integritatea umana aflata la limitele rezonabilului. Kjell Espmark atinge coardele dramei si ale comediei umane intr-o carte tulburatoare despre viata unui artist european confruntat cu ororile celui de-al Doilea Razboi Mondial.  

"Adormind in compartimentul sau din trenul cu care traversa intunericul tarii aflate sub stapinirea cizmelor militare, Bartok a avut un vis. Un vis atit de intens, incit a reusit sa intreaca realitatea, ca forta si stralucire. Un vis pe care il rememoreaza, punct cu punct, incercind sa-i desluseasca intelesul." (Kjell Espmark)  

" Bela Bartok contra celui de-al Treilea Reich este un tur de forta, cerind nu numai pricepere scriitoriceasca, ci si spiritul unui istoric, psiholog, muzicolog, umanist, umorist si satirist. Espmark este un desa-virsit purtator de cuvint pentru valorile civilizatiei, iar aceasta explorare, bine argumentata si amplu orchestrata, a mintii protagonistului este aproape ca o partitura muzicala, asa cum ar fi putut-o compune Bartok insusi." ( Swedish Book Review )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bela Bartok contra celui de-al Treilea Reich
Cartea Bela Bartok contra celui de-al Treilea Reich in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bela Bartok contra celui de-al Treilea Reich - Kjell Erik Espmark" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Surasul lui Voltaire - Pedro Gonzalez Calero Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Pedro Gonzalez Calero
17,01 lei
Cyrano de Bergerac - Edmond De Rostand Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Edmond De Rostand
9,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala