Bazele geopoliticii, vol. 1: Viitorul geopolitic al Rusiei

Bazele geopoliticii, vol. 1: Viitorul geopolitic al Rusiei - Aleksandr Dughin
Pret: 46,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBazele geopoliticii, vol. 1: Viitorul geopolitic al Rusiei
Comanda acum "Bazele geopoliticii, vol. 1: Viitorul geopolitic al Rusiei - Aleksandr Dughin" de pe libraria ishop la pretul de 46,50 lei
Descriere carte:
Incadrarea studiilor geopoliticianului rus este dificila chiar daca unghiul dominant este acela al geopoliticii. Autorul nu este mai putin un filosof si deci un foarte subtil cugetator asupra conditiei lumii noastre, a lumii in care traim .

Traducerea cartii sale reaminteste cititorului roman ca se invecineaza cu una dintre marile culturi ale lumii ceea ce este, de departe, un mare avantaj. Rusia spirituala a fost cel mai mare prieten al Romaniei din timp si de peste timp. Cartea profesorului rus este mai mult decat o lucrare stiintifica, este o invitatie la cunoasterea lumii de pe versantul ei rasaritean. Autorul ei ne propune un model de expansiune legitima: expansiunea spirituala .

Citind aceasta carte inveti sa nu te mai sperii de mizele geopolitice ale marilor spatii caci analiza este astfel condusa incat poti sesiza ca orice mare spatiu ramane totusi un sistem fragil. Lectia este una singura: salvarea lumii de la dezastre vine de la popoarele infratite (principiul sinergiei geopolitice) nu de la sistemele globale care sunt toate sisteme fragile. Calea spre sinergia popoarelor este dialogul culturilor. Traducerea acestei carti a profesorului rus ne poarta chiar in miezul unui dialog dintre cele doua culturi cu radacina ortodoxa si cu vocatie universala: cultura rusa si cultura romana. (Ilie Badescu, fragment din Postfata)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bazele geopoliticii, vol. 1: Viitorul geopolitic al Rusiei
Cartea Bazele geopoliticii, vol. 1: Viitorul geopolitic al Rusiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bazele geopoliticii, vol. 1: Viitorul geopolitic al Rusiei - Aleksandr Dughin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Crestinism si democratie - Teodor Baconschi Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Teodor Baconschi
20,90 lei
Patrie de unica folosinta - Vasile Sebastian Dancu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Vasile Sebastian Dancu
34,19 lei
Spectrele Europei Centrale - Vladimir Tismaneanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Vladimir Tismaneanu
9,97 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica