Batalia vraciului

Batalia vraciului  - Joseph Delaney
Pret: 30,87 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBatalia vraciului
Comanda acum "Batalia vraciului  - Joseph Delaney" de pe libraria ishop la pretul de 30,87 lei
Descriere carte:
"Tinutul Pendle este napadit de vrajitoare, zise Vraciul... cea mai mare problema cu care ne confruntam este numarul lor... vrajitoarele se ciorovaiesc si se razboiesc adesea, dar atunci cand cad la intelegere si se aduna pentru un scop comun, puterea lor creste foarte mult. da, trebuie sa luam seama la asta. pentru ca, vezi tu, s-ar putea sa avem de-a face chiar cu primejdia cea mare - clanurile vrajitoarelor sa se fi unit deja!"

Vrajitoarele din Pendle vor sa stapaneasca lumea si se zvoneste ca trei dintre cele mai puternice clanuri de vrajitoare s-au unit pentru a conjura o forta malefica de neinchipuit. Impreuna, ar fi in stare sa aduca in lume Intunericul intrupat - pe Diavolul insusi.

  Tom si Vraciul trebuie sa porneasca spre Pendle pentru a lua masuri sa nu se intample ceea ce nici cu mintea nu se poate gandi. Inainte de a pleca, Vraciul ii cere lui Tom sa faca un drum pana acasa, sa-si ia cuferele pe care i le-a lasat mostenire mama lui. Dar ce taine de familie intunecate se afla inchise in cuferele acestea? Si oare ele ii vor pune familia lui Tom intr-o si mai mare primejdie sau le vor oferi, lui Tom si magistrului sau, ajutorul de care au atata nevoie in Pendle?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Batalia vraciului
Cartea Batalia vraciului  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Batalia vraciului - Joseph Delaney" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Atherton - casa puterii  - Patrick Carman Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Patrick Carman
32,29 lei
Dincolo de padurea intunecata  - Paul Stewart, Chris Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Paul Stewart, Chris Riddell
30,87 lei
Krabat (Moara fermecata) - Otfried Preussler Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Otfried Preussler
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura