Barcelona. Ghid turistic

Barcelona. Ghid turistic - Teresa Fisher
Pret: 23,71 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBarcelona. Ghid turistic
Comanda acum "Barcelona. Ghid turistic - Teresa Fisher" de pe libraria ishop la pretul de 23,71 lei
Descriere carte:
Acum, "Barcelona iti apartine!"
Rivala in mai toate privintele a capitalei Madrid, Barcelona, a stiut insa de fiecare data sa se "scuture" si sa renasca, impingand proportiile revirimentului dincolo de puterea de imaginatie. Iar pregatirile prilejuite de Jocurile Olimpice de Vara din anul 1992 aveau sa desavarseasca orasul, poate atunci mai mult ca oricand o lume intreaga ramanand uluita de comorile sale.
Iar despre un asemenea tezaur este vorba si in ghidul dedicat de Teresa Fisher capitalei Cataloniei, starnindu-si cu generozitate consultantii dincolo de motivatia numita "Gaudi". Orasul - printre putinele din lume fara sezon mort si un adevarat muzeu in aer liber - beneficiaza de carti de vizita sintetice (inclusiv secvente cartografice, de mare ajutor in orientarea "in teren") ale celor mai interesante obiective turistice din interior si din imprejurimi, sugestii de program pe parcursul sederii, surprinzand vivacitatea atmosferei capitalei catalane, "tragandu-te de maneca" in privinta a ceea ce nu trebuie ratezi sau trimitandu-te, prin prezentari detaliate, in salile principalelor muzee si galerii de arta, croindu-ti drum catre zonele comerciale sau magazinele de lux, invitandu-te sa sa faci cunostinta cu deliciile gastronomice specific spaniole sau locale in restaurantele si cluburile recomandate, indemnandu-te sa prinzi ritmul vietii de noapte trepidante a orasului, unul care, din acest punct de vedere, pare atat de "in urma cu somnul", aratandu-se consecvent "grijuliu cu buzunarul tau" si vorbindu-ti la tot pasul despre oamenii si obiceiurile locului, cat, la o adica, simpla lectura sa-ti para ca te poarta deja catre acest meleag laudat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Barcelona. Ghid turistic
Cartea Barcelona. Ghid turistic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Barcelona. Ghid turistic - Teresa Fisher" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Top 10. COPENHAGA - Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri si atlase
28,40 lei
Barcelona - M.v. Munteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri si atlase
M.v. Munteanu
9,32 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri si atlaseCarti recomandate din categoria Ghiduri si atlase