Banditi, Gangsteri, Mafie

Banditi, Gangsteri, Mafie - Mccauley Martin Traducere: Victoria Mocleasa Milescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBanditi, Gangsteri, Mafie
Comanda acum "Banditi, Gangsteri, Mafie - Mccauley Martin Traducere: Victoria Mocleasa Milescu" de pe libraria ishop la pretul de 31,41 lei
Descriere carte:
Trecerea de la comunism la capitalism, la inceputul anilor `90, a dat frau liber devalizarii Rusiei de catre ?banditii voiajori?, marii afaceristi si oligarhi. Acestia au reusit sa-l influenteze pe presedintele Eltin si guvernul sau, reusind in scurt timp sa modeleze politica in functie de propriile interese. Martin McCauley examineaza aceast a perioada prin prisma guvernului, inclusiv a guvernului din umbra al lui Eltin, prin prisma fortelor armate, politiei, securitatii si a serviciilor de spionaj. Sunt examinate relatiile dintre Moscova si restul regiunilor, industria, agricultura, politica sociala si cea externa.   Martin McCauley este un bun cunoscator al   unor tari din fosta Uniune Sovietica - Rusia, Statele Baltice, fiind, de peste 20 de ani, colaborator al posturilor de televiziune ABC, NBC si CBS pentru aceste regiuni. Este conferentiar la Universitatea din Londra; a fost presedintele Fundatiei Ford pentru Cercetare si Dezvoltare(1984-1997), presedintele Asociatiei Nationale pentru Studii Sovietice si Est Europene (1986-1989). A publicat peste 20 de carti despre fosta Uniunea Sovietica, Gorbaciov, Perestroika, Germania Democrata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Banditi, Gangsteri, Mafie
Cartea Banditi, Gangsteri, Mafie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Banditi, Gangsteri, Mafie - Mccauley Martin Traducere: Victoria Mocleasa Milescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Repere in Istorie - Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie