Banda lui Mobius

Banda lui Mobius - Pickover Clifford A.
Pret: 25,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBanda lui Mobius
Comanda acum "Banda lui Mobius - Pickover Clifford A." de pe libraria ishop la pretul de 25,20 lei
Descriere carte:
La prima vedere, e foarte simplu: iei o fasie de hartie si, dupa ce o rasucesti o data, lipesti capetele unul de altul. Dar, cand incepi sa cercetezi proprietatile obiectului obtinut, descoperi de pilda ca, desi fasia initiala are doua ... suprafete, cea rezultata are una singura. Apoi, pe masura ce studiezi mai atent, mirarea sporeste. Acest obiect - descoperit sau inventat (in functie de felul in care priviti matematica) de August Mobius pe la mijlocul secolului al XIX-lea - pare sa faca parte din recuzita unui magician. Banda lui Mobius ii da prilejul lui Clifford Pickover sa intreprinda o calatorie fabuloasa prin matematica si prin natura sau cultura, acolo unde la fiecare pas, de la atomi la arta, se intalnesc amprentele matematicii. Doctor in fizica la Universitatea Yale, inventator prolific, Clifford A. Pickover a devenit unul dintre cei mai cunoscuti si productivi autori de stiinta popularizata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Banda lui Mobius
Cartea Banda lui Mobius in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Banda lui Mobius - Pickover Clifford A." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Insemnarile Secrete Ale Lui Descartes - Amir D. Aczel Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Amir D. Aczel
25,11 lei
O mai scurta istorie a timpului - Hawking Stephen; Mlodinov Leonard Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Hawking Stephen; Mlodinov Leonard
31,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica