Bancruta Frauduloasa

Bancruta Frauduloasa - Hotca Mihai Adrian
Pret: 27,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBancruta Frauduloasa
Comanda acum "Bancruta Frauduloasa - Hotca Mihai Adrian" de pe libraria ishop la pretul de 27,90 lei
Descriere carte:

Economia de piata presupune competitia, ceea ce înseamna ca participantii la viata de afaceri sunt nevoiti sa faca fata mediului concurential, fapt ce determina, uneori, dificultati financiare, o parte dintre acestia ajungând în situatia de a-si reorganiza activitatea specifica sau chiar de a-si înceta existenta în câmpul economic.

Drumul catre insolventa este presarat, în majoritatea cazurilor, cu multe evenimente sau fapte, dintre care unele pot fi caracterizate din punct de vedere juridic ca fiind licite, iar altele ca având caracter ilicit.
În cazul în care debitorul încalca normele instituite pentru desfasurarea activitatilor economice si din aceasta cauza ajunge în situatia de a nu mai putea face fata datoriilor exigibile, falimentul poate fi considerat ilicit. Falimentul cauzat prin nesocotirea regulilor comerciale poate fi considerat fraudulos numai în cazul în care sub aspect subiectiv faptuitorul actioneaza cu intentie. Într-un asemenea caz, din punct de vedere penal, se poate vorbi despre infractiunea de bancruta frauduloasa. Aceasta este una dintre faptele ilicite de natura penala care însoteste insolventa debitorilor cu probleme financiare.

În cuprinsul acestei carti autorul surprinde bancruta frauduloasa, în principal din perspectiva juridico-penala, abordând succint teme conexe subiectului de baza, pentru a oferi cititorului o imagine de ansamblu asupra acestuia.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bancruta Frauduloasa
Cartea Bancruta Frauduloasa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bancruta Frauduloasa - Hotca Mihai Adrian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Economie si finante publice - Nicolae Hoanta Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Nicolae Hoanta
13,20 lei
Plati si garantii internationale - Negrus Mariana Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Negrus Mariana
51,30 lei
Institutii financiare internationale - Petre Brezeanu , Ilie Simon , Laura Elly Novac Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Petre Brezeanu , Ilie Simon , Laura E...
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FinanteCarti recomandate din categoria Finante