Balul fantomelor

Balul fantomelor - Radu Paraschivescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBalul fantomelor
Comanda acum "Balul fantomelor - Radu Paraschivescu" de pe libraria ishop la pretul de 28,80 lei
Descriere carte:
Balul fantomelor nu e doar o farsa din vremea de inceput a traficului de droguri din Romania. Cartea pastiseaza deopotriva retetele thrillerelor de doi bani si ONG-urile cu gesticulatie ineficienta si apetit bugetivor. "Daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada, spune-i ce planuri ai", declara Woody Allen. Sensibil la panseul cineastului, Virgil Mihalcea, profesor de istoria literaturii universale la un liceu bucurestean din anii nouazeci, traieste fara o agenda anume.

Cvadruplu divortat, cu ambitii de ganganie si destin de euglena, el isi tine orele pe pilot-automat si simte cum il ineaca blazarea. Elevii rad de el, colegii il privesc de sus, directorul l-ar vrea pe faras. Aceasta existenta cenusie se coloreaza violent cand in garsoniera si in viata lui Mihalcea patrunde Carla Bracci, o tanara cu aptitudini de maseuza si fizic de iepuras Playboy.

Schimbarea e brusca si totala. In jurul lui Mihalcea incep sa creasca mafioti cu acoperire diplomatica, lichidatori sadici, dealeri harsiti, politisti cu agenda dubla. Totul se transforma intr-un perpetuu joc de masti in care situatiile basculeaza neasteptat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Balul fantomelor
Cartea Balul fantomelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Balul fantomelor - Radu Paraschivescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un englez la Paris - Michael Sadler Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Michael Sadler
22,50 lei
Nici o veste de la Gurb - Eduardo Mendoza Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Eduardo Mendoza
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor