Baile vindecatoare

Baile vindecatoare - Milli D. Austin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBaile vindecatoare
Comanda acum "Baile vindecatoare - Milli D. Austin" de pe libraria ishop la pretul de 9,41 lei
Descriere carte:
Folosirea terapiei cu uleiuri esentiale pentru echilibrarea energiei corpului

Baile vindecatoare ofera indrumari de baza si retete de folosire a bailor cu uleiuri esentiale pentru usurarea unei largi palete de suferinte fizice si emotionale, incluzand depresia, abuzul de droguri si medicamente, stresul, alergiile, hiperactivitatea, insomnia si traumele datorate abuzurilor sexuale. Este prima carte care se concentreaza pe folosirea uleiurilor esentiale pentru vindecarea campurilor energetice ce inconjoara corpul fizic. Daca este afectat campul energetic, vitalitatea, puterea si sanatatea generala a corpului sunt in pericol.

Terapia cu uleiuri esentiale este un tratament complementar ce poate fi folosit alaturi de metodele conventionale pentru tratarea simptomelor fizice. Atunci cand campurile energetice din corpurile subtile sunt intarite si energizate, insanatosirea profunda a corpului este accelerata. Pe langa retetele pentru tratarea bolilor, Baile vindecatoare explica natura chakrelor umane si a sistemelor energetice, permitand pacientului sa inteleaga adevarata natura a bolii.

Milli Austin este fondatorul terapiei cu uleiuri esentiale. Si-a inceput practica terapeutica in Texas in urma cu peste cincisprezece ani.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Baile vindecatoare
Cartea Baile vindecatoare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Baile vindecatoare - Milli D. Austin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Farmacia din gradina - Vol. I - Radu Stoianov Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Radu Stoianov
4,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative