Ayurveda pentru viata

Ayurveda pentru viata - Vinod Verma
Pret: 13,68 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAyurveda pentru viata
Comanda acum "Ayurveda pentru viata - Vinod Verma" de pe libraria ishop la pretul de 13,68 lei
Descriere carte:
Ayurveda pentru viata este un ghid practic de utilizare a conceptelor Ayrveda pentru hrana trupului, de educatie sexuala si de echilibru intre trup si suflet pentru vindecare.

Dr. Verma ne explica in ce fel hrana pe care o mancam - si modul in care o preparam-, se raporteaza deopotriva la energia sexuala si la vindecare. Aceasta carte contine material dinamic; cum sa utilizam condimentele, retete vegetariene instant si cateva afrodisiace foarte speciale, toate combinate dupa diateza echilibrata, profesionala, dar vibranta, a Dr. Verma. Aceasta descrie cele trei stari (vata, pitta si kapha) in raport de calitatile spiritului (sattva, rajas si tamas) si importanta echilibrului acestora pentru sanatatea si implinirea sexuala. De asemenea, mancarea poate fi utilizata pentru a corecta problemele sexuale. Dr Verma ne invata cum sa transformam energiile mentale, spirituale si sexuale, in energii vindecatoare. Daca vrei sa traiesti o viata implinita pe plan senzual si emotional, filozofia ei cu privire la intelegerea tandra si vesela a vietii in general,va fi cu siguranta o reala inspiratie!

Aceasta carte a fost publicata deja in numeroase limbi in Europa, in Engleza Americana si in Hindi,si este foarte cunoscuta peste hotare. Este celebra, in special si datorita simplitatii sale cat si faptului ca ne invata ceea ce putem numi "traditiile bunicii".


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ayurveda pentru viata
Cartea Ayurveda pentru viata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ayurveda pentru viata - Vinod Verma" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vraji, farmece si desfaceri - S.fl.marian Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
S.fl.marian
14,16 lei
Aici si acum vol II - Osho Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Osho
17,50 lei
Iubirea inseamna renuntarea la frica - Gerald G. Jampolsky Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Gerald G. Jampolsky
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric