Ayurveda pentru femei

Ayurveda pentru femei - Ernst Schrott Si Cynthia-Lina Bolen
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAyurveda pentru femei
Comanda acum "Ayurveda pentru femei - Ernst Schrott Si Cynthia-Lina Bolen" de pe libraria ishop la pretul de 27,36 lei
Descriere carte:
In india, produsele cosmetice, simple si eficace, preparate pe baza de produse naturale, precum si exercitiile fizice si de relaxare sunt, de generatii, secretul femeilor preocupate de frumusetea lor.

Bazele acestei "cosmetici naturale" provin din textele milenare ale marii culturi vedice. Retetele si terapiile propuse in aceasta lucrare sunt inspirate de acea stiinta veche si au fost adaptate la tipurile de piele occidentale: un program cosmetic personal produse pe care le puteti crea singure pentru curatarea pielii si pastrarii stralucirii ei tratamente ayurvedice revigorante si de reintinerire masaje cu ulei meditatie, yoga si exercitii respiratorii un program de redobandire a formei si formule cosmetice pentru week-end.

CYNTHIA-LINA BOLEN este detinatoarea unei diplome de terapeut in medicina alternativa si s-a specializat in Ayurveda lui Maharishi. Ea transmite aceasta stiinta universala in cadrul seminariilor si conferintelor din Germania.

Dr. ERNST SCHROTT, medic si homeopat, conduce propriul sau cabinet din serviciul medical de la Institutul Ayurvedic de la Regensburg (Bavaria).


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ayurveda pentru femei
Cartea Ayurveda pentru femei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ayurveda pentru femei - Ernst Schrott Si Cynthia-Lina Bolen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Generatiile sexuale ale secolului XX - Rodica Purniche Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rodica Purniche
25,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric