Avocatura De Succes si Provocarile Tranzitiei

Avocatura De Succes si Provocarile Tranzitiei - Carp Cerasela
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAvocatura De Succes si Provocarile Tranzitiei
  • Autor: Carp Cerasela
  • Editura: CH Beck
  • Colectia:
  • Categoria: Drept
  • ISBN: 978-973-655-910-5
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 96
  • Format carte:
Comanda acum "Avocatura De Succes si Provocarile Tranzitiei - Carp Cerasela" de pe libraria ishop la pretul de 9,81 lei
Descriere carte:

In cazul unui tanar avocat, care ar vrea sa isi inceapa cariera in domeniul avocaturii de business, i-as recomanda, in primul rand, sa cantareasca bine alegerea firmei de avocati unde ar dori sa se angajeze. Mai inainte de a lua o decizie, sa vada ce strategie profesionala are acea firma in relatiile cu tinerii avocati, ce sanse de afirmare le ofera si cine sunt oamenii acelei firme, care este filosofia lor profesionala? Apoi, odata facuta alegerea, sa munceasca mult, sa faca mai mult decat li se cere, pentru ca numai asa se vor putea afirma, vor putea promova in acea firma. Sa nu uite sa invete in fiecare zi, sa citeasca o revista de specialitate, o carte, sa consulte un site, orice. Sa-si aminteasca mereu ca nu exista un bun profesionist care sa nu invete zilnic cate ceva. Si un lucru important: sa nu uite ca, totusi, clientii vor de la avocati solutii, rezolvari practice si eficiente la problemele pe care le au; ei nu vor lucrari teoretice sau discursuri academice. In sfarsit, tinerilor avocati le-as mai recomanda sa fie naturali, sa fie veritabili, sa nu incerce sa para altfel decat sunt, sa nu epateze, sa nu minta si, mai ales, sa aiba pasiune pentru profesie. Daca o vor face numai pentru bani, cum o fac multi, nu vor avea niciodata succes. Nu este exclus sa ajunga niste avocati cu bani, dar nu niste avocati de succes.

Gheorghe MUSAT



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Avocatura De Succes si Provocarile Tranzitiei
Cartea Avocatura De Succes si Provocarile Tranzitiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Avocatura De Succes si Provocarile Tranzitiei - Carp Cerasela" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratat de dreptul mediului Ed. II - Daniela Marinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Daniela Marinescu
61,75 lei
Substanta morala a dreptului - Ion Irineu Popa Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Ion Irineu Popa
44,00 lei
Revista Romana de Drept International, Nr.4/2007 - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Paul Stewart, Chriss Riddell
32,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DreptCarti recomandate din categoria Drept