Aventurile lui oricine

Aventurile lui oricine - Richard Bandler
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAventurile lui oricine
Comanda acum "Aventurile lui oricine - Richard Bandler" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
O carte despre Oricine pentru Cineva, povesti si incercari prin care a trecut Cineva in cautarea a Ceva pe un taram aflat Oriunde, dar unde am fost cu totii, desi nu sunt sigur unde se afla, dar exista Undeva. Oricum, Bandler spune, de asemenea, povestea a Ceva in cautare de Orice care inseamna Ceva si va face sa va intrebati ce este Lucrul acela si daca este Nimic sau Totul. Totusi, cand am terminat de citit aceasta carte, am descoperit Cumva ca Ceva m-a indemnat sa citesc despre Oricine. Oricum, este o carte agreabila care merge Nicaieri si Pretutindeni pentru Oricine. Cartea, la care autorul Richard Bandler (co-fondatorul NLP) a lucrat timp de mai multi ani, este o metafora care ne scoate mintea din fagasul ei obisnuit si ne face sa ne punem intrebari fundamentale. Este o carte care chiar prin simpla citire ne modifica nivelul constiintei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Aventurile lui oricine
Cartea Aventurile lui oricine in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Aventurile lui oricine - Richard Bandler" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tehnica Invatarii Rapide - Sheila Ostrander, Lynn Schroeder, Nancy Ostrander Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Sheila Ostrander, Lynn Schroeder, Nan...
22,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata