Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze

Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze - Belle de Jour
Pret: 37,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze
Comanda acum "Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze - Belle de Jour" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
"Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine."
Belle de Jour

Nimeni nu stie cine este in realitate Belle de Jour.
Se pare insa ca in spatele acestui nume se ascunde o persoana erudita, care traieste la Londra si care a ales sa practice meseria de prostituata de lux. La inceput, pentru bani. Apoi, din placere.
Jurnalul ei, aparut online, a fost recompensat cu The Guardian Weblog Award , inainte de a fi publicat sub forma de carte si de a fi vandut in peste douazeci si cinci de tari.
Socanta, cu accente de umor si categoric provocatoare, cartea Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze ofera in acelasi timp o lectura erotica picanta, o confesiune inedita si o perspectiva dura asupra comertului sexual de lux practicat in zilele noastre.
Inca de la aparitie, cartea misterioasei autoare care si-a ales drept meserie prostitutia de lux, dar care-i citeste pe clasicii literaturii franceze si italiene in original si care poate discuta cu clientii despre autori precum Martin Amis sau Iris Murdoch, a reusit sa starneasca un scandal de proportii in presa britanica.
Cine este Belle de Jour? Este ea cu adevarat o "curva", dupa cum ne marturiseste, sau o scriitoare ambitioasa ce se ascunde in spatele unei false identitati?

"Primul lucru pe care trebuie sa-l stiti este faptul ca sunt o curva.
Si n-o spun cu superficialitate.
Al doilea lucru e faptul ca locuiesc in Londra.
Nu e un oras ieftin. Ca majoritatea prietenilor mei, m-am mutat aici, dupa universitate, cu speranta de a-mi gasi o slujba. Daca nu una bine platita, macar una interesanta sau populata exclusiv de barbati chipesi si buni de insuratoare. Dar astfel de posturi sunt rare pe pamant.
Prostitutia inseamna o munca permanenta, dar nu solicitanta. Cunosc o multime de oameni. E drept, aproape toti sunt barbati, iar pe cei mai multi dintre ei n-o sa-i revad niciodata."
Belle de Jour

Sursa enormei curiozitati, dar si a unei puternice aversiuni fata de autoarea (sau autorul, autorii?) acestei carti vine tocmai din lejeritatea si placerea ei de a se juca. "Cine e, domle', aceasta Belle de Jour?" e aproape un joc de societate, dar si subiect de dispute aprinse. Au fost pusi pe urmele ei detectivi literari, au fost consultate prostituate experte. Detectivii literari sunt, de obicei, profesori universitari angajati de politie, de ziare si de diverse agentii pentru a stabili asa-numitele "marci stilistice"? ale unui autor, adica felul special, de preferinta unic in care acesta foloseste o expresie sau alta, precum si zonele de interes ale acestuia, temele preferate si obsesiile. Pornind de la aceste indicii, foarte putine nume ascunse dupa pseudonime reusesc sa scape. Belle de Jour nu a fost inca prinsa".
Dan Sociu

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze
Cartea Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze - Belle de Jour" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Varstele lui Lulu - Grandes Almudena Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Grandes Almudena
19,80 lei
Placeri Interzise - Lora Leigh Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Lora Leigh
35,01 lei
Nu te apuca de porno - San Antonio Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
San Antonio
7,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica