Auto test - Obtinerea si redobandirea permisului de conducere (13 din 15)

Auto test - Obtinerea si redobandirea permisului de conducere (13 din 15) - Dan Chiriac
Pret: 18,64 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAuto test - Obtinerea si redobandirea permisului de conducere (13 din 15)
Comanda acum "Auto test - Obtinerea si redobandirea permisului de conducere (13 din 15) - Dan Chiriac" de pe libraria ishop la pretul de 18,64 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata se adreseaza in special celor care poseda permis de conducere, dar carora, din diverse motive, noile modificari ale legislatiei rutiere nu le sunt pe deplin cunoscute. De aceea, cartea este un instrument care ajuta posesorul de permis sa-si reactualizeze cunostintele rutiere teoretice, adaptate reglementarilor aduse de circulatia rutiera europeana. Testele din aceasta carte cuprind o serie de intrebari similare celor utilizate de politia rutiera in cadrul examenelor pentru redobandirea permisului de catre cei carora le-a fost suspendat dreptul de a conduce, pe o perioada limitata; aceste intrebari vizeaza tocmai situatiile in care incalcarea unor reguli de circulatie a condus la suspendarea permisului. Pe de alta parte, exista un grup de intrebari care au ca scop cunoasterea sanctiunilor complementare, respectiv amenzile si punctele de penalizare care se aplica pentru nerespectarea unor norme rutiere.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Auto test - Obtinerea si redobandirea permisului de conducere (13 din 15)
Cartea Auto test - Obtinerea si redobandirea permisului de conducere (13 din 15) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Auto test - Obtinerea si redobandirea permisului de conducere (13 din 15) - Dan Chiriac" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Universul bijuteriilor - Teofil Gridan Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Teofil Gridan
24,85 lei
Vorbe De Duh - EXLEY Helen Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
EXLEY Helen
19,71 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse