Audit statutar si comunicare financiara Volumul I

Audit statutar si comunicare financiara Volumul I - Sorin Domnisoru
Pret: 41,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAudit statutar si comunicare financiara Volumul I
  • Autor: Sorin Domnisoru
  • Editura: Editura Economica
  • Colectia: Finante - Contabilitate :: Finante Generale
  • Categoria: Finante
  • ISBN: 978-973-709-527-5
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 400
  • Format carte: 17 x 24 cm
Comanda acum "Audit statutar si comunicare financiara Volumul I - Sorin Domnisoru" de pe libraria ishop la pretul de 41,80 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata are ca obiectiv surprinderea aspectelor esentiale privind auditul - ca piesa de referinta a unei comunicari financiare oneste. Fiabilitatea datelor, bazate in mare parte pe pertinenta si validitatea documentelor contabile, este relativa. In aceste conditii, desfasurarea incearca sa raspunda la doua intrebari-cheie: Ce si cum poate face garantul moral ca informatia diseminata de diversele organizatii sa fie una cat mai obiectiva si pe intelesul unui public avizat?

Cartea reuseste sa prezinte principalele aspecte specifice auditului statutar, si nu numai, de o maniera simpla, insa nu simplista. Preocuparea autorului de a induce o forma atractiva etalarii nu inseamna ca substanta are de suferit. Cele doua aspecte sunt combinate cu abilitate, astfel incat sa creeze un mediu favorabil bunei intelegeri a culturii si pragmatismului auditului. Versiunea actuala confirma o activitate de cercetare intensa, materializata prin afirmarea propriilor idei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Audit statutar si comunicare financiara Volumul I
Cartea Audit statutar si comunicare financiara Volumul I in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Audit statutar si comunicare financiara Volumul I - Sorin Domnisoru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FinanteCarti recomandate din categoria Finante