Atlasul ilustrat al lumii pentru copii

Atlasul ilustrat al lumii pentru copii  - Nicholas Harris
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAtlasul ilustrat al lumii pentru copii
Comanda acum "Atlasul ilustrat al lumii pentru copii  - Nicholas Harris" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
Atlasul de fata, conceput special pentru copii, reprezinta suportul cartografic ideal pentru cei care vor sa descopere intr-un mod original fascinanta lume in care traim, in toata complexitatea ei.

Caracterul inovator al acestei carti, care constituie in acelasi timp si un util instrument de lucru pentru elevi, consta in faptul ca numeroasele harti faciliteaza intelegerea si fixarea informatiilor importante, astfel:

- hartile continentelor sunt prezentate atat din punct de vedere politic, cat si fizic, cele din urma fiind imbogatite cu aspecte tematice: de la principalele resurse de subsol si activitatile economice specifice (industria, cultura plantelor, cresterea animalelor, turismul) pana la fauna predominanta;

- hartile tarilor sunt prezentate individual sau grupate pe regiuni, fiecare pagina dubla-deschisa continand totodata ilustratii si explicatii - localizate pe harta sau complementare acesteia -, locuri si obiective de interes, curiozitati etc.

  Toate informatiile din Atlasul ilustrat al lumii pentru copii , inclusiv cele privind populatia, suprafata, limbile vorbite, sunt actualizate cu date din anul 2009.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Atlasul ilustrat al lumii pentru copii
Cartea Atlasul ilustrat al lumii pentru copii  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Atlasul ilustrat al lumii pentru copii - Nicholas Harris" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Animale de prada - Weldon Owen Urmatoarea carte recomandata din categoria Enciclopedii
Weldon Owen
52,24 lei
Egiptul antic - Urmatoarea carte recomandata din categoria Enciclopedii
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EnciclopediiCarti recomandate din categoria Enciclopedii