Atlas scolar de istorie universala

Atlas scolar de istorie universala  - Mihai Manea, Adrian Pascu
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAtlas scolar de istorie universala
Comanda acum "Atlas scolar de istorie universala  - Mihai Manea, Adrian Pascu" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
Realizat cu mare grija pentru buna selectare a hartilor componente, potrivit programei aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii privind studiul istoriei in invatamantul obligatoriu, Atlasul scolar de istorie universala reprezinta un auxiliar practic si extrem de valoros atat pentru elevi, cat si pentru cadrele didactice implicate in predarea acestei discipline.

Veti regasi in paginile acestui atlas marile civilizatii ale omenirii, cresterea si decaderea imperiilor, marile miscari demografice, de la migratia popoarelor la colonizarea Lumii Noi, impactul ideilor revolutionare asupra hartii politice, conflictele armate majore si efectele lor de lunga durata. Folosindu-l, veti face ca istoria sa prinda viata si sa se explice pe sine insasi, vorbind despre ceea ce a fost, este sau poate fi in viitor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Atlas scolar de istorie universala
Cartea Atlas scolar de istorie universala  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Atlas scolar de istorie universala - Mihai Manea, Adrian Pascu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mic Atlas Botanic - Aurora Mihail Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase/Enciclopedii
Aurora Mihail
13,41 lei
Atlas scolar de ecologie  - Gheorghe Mohan, Aurel Ardelean Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase/Enciclopedii
Gheorghe Mohan, Aurel Ardelean
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase/EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase/Enciclopedii