Atlas de fiziologie umana

Atlas de fiziologie umana - Proiect editorial Adriana Rigutti, Trad. Ed. Giunti
Pret: 84,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAtlas de fiziologie umana
Comanda acum "Atlas de fiziologie umana - Proiect editorial Adriana Rigutti, Trad. Ed. Giunti" de pe libraria ishop la pretul de 84,55 lei
Descriere carte:
Studiul corpului uman este un subiect pe cat de fascinant pe atat de complex: multitudinea si varietatea activitatilor celulelor, tesuturilor, organelor si sistemelor se integreaza perfect, colaborand la functionarea unei masini biologice incredibil de complicate.

Fiziologia este stiinta care studiaza toate acestea. Pentru a face acest lucru cel mai bine, fiziologia s-a specializat in mii de ramuri, fiecare dintre ele ocupandu-se cu o singura piesa din acest puzzle foarte dificil.

Fragmentat intr-o multime de cercetari, studiul corpului nostru presupune astazi cunostinte specifice heterogene si in legatura unele cu altele: de la chimie la fizica, de la electrobiologie la histologie, toate stiintele aplicate fiziologiei ne dau o imagine partiala si totusi fascinanta despre mecanismele vietii.

Este clar cat este de dificil sa se integreze intre ele toate informatiile disponibile: este ceea ce am incercat sa facem in aceste pagini cu ajutorul acestor imagini senzationale de microscopie moderna, incercand sa punem in contextul general, rezultatele cele mai actuale ale diverselor discipline.

Acest atlas, cu siguranta, nu este complet si nici definitiv: nici nu ar putea fi. Am incercat, in schimb, sa facem inteleasa cititorului, in primul rand, extrema complexitate a subiectului si, cu ajutorul tabelelor anatomice si medico-biologice, am incercat sa descriem succint si simplu functiile complexe ale corpului nostru, rolul jucat de fiecare structura, echilibrele delicate care guverneaza viata noastra. Referintele interne, care transforma textul intr-un "hipertext", demonstreaza in fiecare moment reteaua complicata care leaga fiecare parte a corpului.

Rezultatul este o lucrare dinamica, potrivita atat pentru informare, cat si pentru a ajuta in studiu. Dar este, de asemenea, o lucrare care poate aduce mirare si uimire intr-un subiect ca anatomia umana, care poate parea atat de arid.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Atlas de fiziologie umana
Cartea Atlas de fiziologie umana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Atlas de fiziologie umana - Proiect editorial Adriana Rigutti, Trad. Ed. Giunti" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Comori pierdute si regasite - Tessloff Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Tessloff
28,49 lei
100 cele mai mari dezastre din toate timpurile - Stephen J. Spignesi Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Stephen J. Spignesi
21,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii