Atlas Geografic

Atlas Geografic - DE AGOSTINI Istituto Geografico
Pret: 45,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAtlas Geografic
Comanda acum "Atlas Geografic - DE AGOSTINI Istituto Geografico" de pe libraria ishop la pretul de 45,00 lei
Descriere carte:
  Un titlu clasic printre lucrarile publicate de Istituto Geografico De Agostini , Atlasul geografic a constituit inca de la aparitia sa un excelent material didactic, pentru mai multe generatii de elevi si cadre didactice, sau sursa consistenta de informatii geografice pentru un public larg. Caracterul sau modern , asa cum este subliniat acest lucru in titulatura italiana a lucrarii, a fost mentinut prin permanente actualizari si adaptari la evolutiile geografice, politico-administrative si cartografice consemnate pe planeta noastra. Rezultat al exploatarii celor mai noi metode de cartografiere si de aplicare a tehnologiei informatice, atlasul este structurat in doua sectiuni: CARTOGRAFIE SECŢIUNEA ROM NIA 10 pagini cu hărţi fizico-politice 7 hărţi tematice SECŢIUNEA MONDIALĂ 11 pagini cu hărţi ale continentelor 43 de pagini cu hărţi fizice desfăşurate 2 pagini cu harta lumii 3 pagini de planisfere tematice INDEX ALFABETIC - 20 de pagini cu toate toponimele menţionate n hărţi (peste 20 000)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Atlas Geografic
Cartea Atlas Geografic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Atlas Geografic - DE AGOSTINI Istituto Geografico" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Animalele salbatice. Enciclopedie completa  - Esther Verhoef-Verhallen Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Esther Verhoef-Verhallen
65,55 lei
Prima mea carte de stiinte -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
46,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii