Asiguratorul - garant al platii

Asiguratorul - garant al platii - Draghici Marius
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAsiguratorul - garant al platii
Comanda acum "Asiguratorul - garant al platii - Draghici Marius" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
In actualitatea perioadei de incertitudine pe care o traversam, asigurarea poate fi privita ca un factor de stabilitate si protectie a patrimoniului unei persoane si de conservare a substantei acestuia. Datorita naturii sale complexe de acoperire a riscurilor eventuale, asigurarea este si va ramane un element definitoriu pentru orice societate civilizata.
Lucrarea Asiguratorul - garant al platii sintetizeaza evolutia asigurarilor de la origini pana la cele mai noi reglementari, aducand ca elemente de noutate constatul amiabil , un adevarat pas inainte pentru asigurarile generale din Romania, si asigurarea de locuinte , care va fi un element de cotitura pentru economia nationala si, totodata, pentru protejarea bunurilor imobile ale cetatenilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Asiguratorul - garant al platii
Cartea Asiguratorul - garant al platii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Asiguratorul - garant al platii - Draghici Marius" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept civil - Teoria generala a obligatiilor - 2007 - Editie revazuta si completata - Ion P. Filipescu, Andrei I. Filipescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Ion P. Filipescu, Andrei I. Filipescu
40,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil