Asculta-ti pielea. Un program eficient pentru o piele sanatoasa

Asculta-ti pielea. Un program eficient pentru o piele sanatoasa - Ted A. Grossbart, Carl Sherman
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAsculta-ti pielea. Un program eficient pentru o piele sanatoasa
Comanda acum "Asculta-ti pielea. Un program eficient pentru o piele sanatoasa - Ted A. Grossbart, Carl Sherman" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Nimeni nu este imun la stresul emotional. i pentru ca mintea si corpul functioneaza ca un tot, fie ca suntem sanatosi, fie bolnavi, pielea este des folosita, constient sau nu, ca mijloc de eliberare a tensiunii. Sa iti intelegi conflictele, nevoile si temerile - sa intelegi viata emotionala a pielii tale - este pasul cel mai important spre controlarea factorilor psihologici care provoaca, declanseaza sau agraveaza boala. Autorii propun metode de autodiagnosticare, precum si tehnici psihoterapeutice care pot fi utilizate cu usurinta de oricine, pentru ameliorarea starii pielii, precum si un foarte util inventar al afectiunilor dermatologice, descrise in detaliu.

Ted A. Grossbart, Ph.D., este psiholog clinician cu practica privata in Boston. Este supervizor la Departamentul de Psihiatrie al Beth Israel Hospital si profesor de psihologie la Catedra de Psihiatrie a Facultatii de Medicina de la Harvard. Face parte din comitetul editorial al publicatiei Medical Psychotherapist si practica psihoterapie psihodinamica de lunga si scurta durata.

Dr. Carl Sherman, care detine titlul de doctor in medicina acordat de Universitatea Harvard, contribuie la publicatii prestigioase, cum sunt Family Practice News, Clinical Psychiatry News, Skin and Allergy News, Mademoiselle, McCall 's, Men's Health and Longevity.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Asculta-ti pielea. Un program eficient pentru o piele sanatoasa
Cartea Asculta-ti pielea. Un program eficient pentru o piele sanatoasa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Asculta-ti pielea. Un program eficient pentru o piele sanatoasa - Ted A. Grossbart, Carl Sherman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Principiul micului pinguin - Denis Doucet Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Denis Doucet
21,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata