Asasinul regal

Asasinul regal - Robin Hobb
Pret: 44,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAsasinul regal
Comanda acum "Asasinul regal - Robin Hobb" de pe libraria ishop la pretul de 44,91 lei
Descriere carte:
"Saga inceputa cu Ucenicul asasinului continua cu intrigi irezistibile si personaje memorabile. Prin descrieri si caracterizari iscusite, Hobb izbuteste sa creeze un regat de basm, dar socant de real."
Publishers Weekly

"Singura ?problema? cu Asasinul regal este ca mai toate celelalte romane fantasy palesc prin comparatie. Robin Hobb a ridicat foarte mult stacheta."
Asimov's Science Fiction Magazine

"Hobb este una dintre marile scriitoare de fantasy modern. Ceea ce fascineaza in cartile ei nu este doar imaginatia scanteietoare, ci felul in care eroii sunt compromisi si manipulati de politica."
The Times

" Asasinul regal ne aduce un sfarsit aproape la fel de memorabil, si greu de indurat, precum cel din Iuresul sabiilor de George R. R. Martin."
SFReader

"In timp ce a reinventat teme fantasy traditionale, Hobb a izbutit de asemenea sa includa teme aparent ultra-moderne, ceea ce ii aduce un avantaj fata de majoritatea autorilor din gen. Scriitori ca ea ridica profilul SF&F."

Science Fiction Review

"Dezvoltarea gradata si revelarea motivatiilor si lacunelor fiecarui personaj in parte este o adevarata lectie de scriitura de calitate, care surprinde cu rasturnari de situatii si culmineaza cu imaginea de ansamblu, care brusc devine de inteles."
Science Fiction Chronicle

"Dincolo de fascinantul sistem de magie propus, Hobb izbuteste de asemenea sa trateze relatii intime, iubirea si casatoria, dintr-un punct de vedere foarte omenesc si adesea umoristic, un talent rareori etalat in genul fantasy."
Interzone

"Se spune ca lipsa de speranta este un instrument literar puternic (si cu certitudine un factor de motivatie pentru a da paginile). Dar la Hobb solutia vine chinuitor de incet (adesea niciodata!). Cititorii au simtit asta in primul volum, dar este aproape nimic in comparatie cu tortura mentala si fizica pe care o vor indura prin ochii lui Fitz in Asasinul regal !"
The Magazine of Fantasy & Science Fiction

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Asasinul regal
Cartea Asasinul regal in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Asasinul regal - Robin Hobb" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mort de-a binelea  - Charlaine Harris Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Charlaine Harris
29,35 lei
Compania neagra - Glen Cook Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Glen Cook
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune