Asasini si asasinate celebre

Asasini si asasinate celebre - Paul Donnelley
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAsasini si asasinate celebre
Comanda acum "Asasini si asasinate celebre - Paul Donnelley" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Thomas Becket, Abraham Lincoln, Franz Ferdinand, John F. Kennedy, Che Guevara, Martin Luther King... descoperiti povestea a 25 de asasinate care au schimbat pentru totdeauna istoria lumii. De la injunghierea lui Iulius Caesar, din anul 44 i.Hr., in plin Senat roman, pana la impuscarea Indirei Gandhi, in 1984, de catre doi membri ai propriei garzi personale, volumul de fata analizeaza in detaliu atat evenimentele care au condus la fiecare asasinat in parte si intamplarea in sine, cat si consecintele acestor actiuni violente. Asasini si asasinate reprezinta o analiza tulburatoare a intrigilor care au condus la moartea tragica a unora dintre cele mai marcante figuri ale istoriei.  
Paul Donnelley este autorul volumelor de non-fictiune Essex Murders (2007) si The Arsenal Companion (2008), a enciclopediei de succes Fade to Black (2000, 2003, 2005) si a biografiilor unor personalitatii marcante din lumea filmului, ca Julia Roberts si Judy Garland. De asemenea, este un colaborator asiduu al unor publicatii de marca, precum The Sunday Telegraph, The Sun, Daily Mail si Sunday Express.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Asasini si asasinate celebre
Cartea Asasini si asasinate celebre in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Asasini si asasinate celebre - Paul Donnelley" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
SPANIA - Trei milenii de istorie - Antonio Dominguez Ortiz Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Antonio Dominguez Ortiz
41,42 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie