Arta Conversatiei - Tongue Fu !

Arta Conversatiei - Tongue Fu ! - Sam Horn
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArta Conversatiei - Tongue Fu !
Comanda acum "Arta Conversatiei - Tongue Fu ! - Sam Horn" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Scopul discipilor Kung Fu, arta chineza a auto-apararii, este acela dea iesi cu fata curata din atacurile impotriva integritatii corporale. Sam Horn, orator profesionist si consultant pentru nenumarate companii, te initiaza insa in tainele Artei Conversatiei Fu, menita sa te scoata nevatamat, pe plan psihic, dintr-o situatie neplacuta, spinoasa, prin alegerea atitudinilor si mai ales a cuvintelor potrivite.
Arta Conversatiei - Tongue Fu! devine astfel un veritabil manual al artelor martiale mentale ale auto-apararii. Magia incontestabila a autoarei te va invata cum sa ramai intelept si lucid in inima unui conflict verbal, dar si cum sa-l eviti, cum sa te porti cu persoanele dificile, cum sa fii un bun ascultator, cum sa-i dezarmezi pe cei violenti din punct de vedere verbal, cum sa poti spune NU, fara sa fii incercat de remuscari, cum sa aplanezi conflicte inutile cu clientii, ce sa spui si ce mai ales sa nu spui, ca sa nu regreti mai tarziu ca nu ti-ai inghitit la timp cuvintele.
Mai mult chiar, vei gasi si planuri de actiune adaptate pentru diverse situatii de viata, asa ca nu-ti mai ramane decat sa deprinzi arta vorbitului ca la carte si cele mai bune ajutoare ale tale de acum inainte: cuvintele conflictuale si cuvintele conciliante.


Iata o carrte fantastica plina de smecherii verbale, menite sa ne indrepte atentia spre realizarea unor dialoguri constructive cu semenii nostri prin intermidiul unei arte ideale de comunicare.

ANTHONY ROBBINS
autorul best-seller-ului Putere nemarginita

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arta Conversatiei - Tongue Fu !
Cartea Arta Conversatiei - Tongue Fu ! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arta Conversatiei - Tongue Fu ! - Sam Horn" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa explicam iubirea copiilor nostri - Nicole Bacharan, Dominique Simonnet Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Nicole Bacharan, Dominique Simonnet
0,00 lei
Cele cinci limbaje ale scuzelor. Cum sa va imbunatatiti relatiile - Gary Chapman si Jennifer Thomas Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Gary Chapman si Jennifer Thomas
20,90 lei
Ghidul femeii ocupate - Mary Hartley Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Mary Hartley
19,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata