Arrivederci Amore, Ciao

Arrivederci Amore, Ciao - Massimo Carlotto
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArrivederci Amore, Ciao
Comanda acum "Arrivederci Amore, Ciao - Massimo Carlotto" de pe libraria ishop la pretul de 14,31 lei
Descriere carte:
Toate romanele lui Massimo Carlotto sunt impregnate de experienta dramatica de a fi fost condamnat pe nedrept la optsprezece ani de inchisoare dupa ce a descoperit cadavrul unei femei injunghiate.

Anchetele pe care le face pentru fiecare dintre romanele sale si drama de a fi implicat, la numai nouasprezece ani, intr-un caz judiciar ii intaresc pozitia inedita pe scena literaturii de investigatie italiene.

In Arrivederci amore, ciao Massimo Carlotto ne descrie, intr-un stil incisiv si extrem de cinic, societatea corupta din nordul Italiei contemporane. Romanul ne dezvaluie formidabilul talent al celui mai reprezentativ scriitor de romane de serie neagra din Italia.

Arrivederci amore, ciao este monologul interior al unui criminal perfect. Giorgio Pellegrini, un fost militant de extrema stanga, care si-a tradat fostii camarazi pentru a scapa de inchisoare, profita de sarmul sau pentru a seduce si apoi jefui femeile si-i ucide fara scrupule pe toti cei care stau in calea planurilor sale. El descopera gustul crimei incercand in acelasi timp sa-si refaca o identitate sociala, sa-si redobandeasca onorabilitatea ce i-ar putea asigura intrarea in societatea celor bogati si invingatori.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arrivederci Amore, Ciao
Cartea Arrivederci Amore, Ciao in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arrivederci Amore, Ciao - Massimo Carlotto" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Crima lordului Arthur Saville - Oscar Wilde Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Oscar Wilde
16,20 lei
Sherlock Holmes - Semnul celor patru - Arthur Conan Doyle Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Arthur Conan Doyle
5,18 lei
Cutia cu nasturi - Rodica Ojog Brasoveanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Rodica Ojog Brasoveanu
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Romane politisteCarti recomandate din categoria Romane politiste