Armele secrete ale CIA

Armele secrete ale CIA - Gordon Thomas
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArmele secrete ale CIA
Comanda acum "Armele secrete ale CIA - Gordon Thomas" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Bogata in dezvaluiri explozive, Armele secrete ale CIA prezinta ?programele de cercetare" dezvoltate de Agentia Centrala de Informatii a SUA, programe care au folosit manipularea mintala, tortura si o serie de arme chimice. Constatam astfel ca recentele torturi si umilinte comise in inchisorile americane din Guantanamo si Abu Ghraib nu au fost cauzate de un derapaj determinat de imprejurari exceptionale, ci fac parte dintr-o serie de metode certificate de CIA. De altfel, istoria nu este noua. In anii 1950, clinici nord-americane finantate de CIA au administrat unor nevinovati, depresivi sau bolnavi mintal, doze masive de medicamente, electrosocuri si alte tratamente inumane, cu scopul de a gasi cheia manipularii mintale a dusmanilor Statelor Unite, comunistii. Substante letale cum este antraxul au fost testate pe inamic in timpul razboiului din Coreea, dar si pe detinuti sau pe cei care refuzau sa faca armata. Gordon Thomas, ziarist de investigatie recunoscut pe plan mondial, este autorul a 53 de carti, vandute in peste 45 de milioane de exemplare. Printre acestea se numara Istoria secreta a Mossad-ului. Spionii lui Ghedeon (1999) si Semintele focului. China si culisele atacului asupra Americii (2001).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Armele secrete ale CIA
Cartea Armele secrete ale CIA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Armele secrete ale CIA - Gordon Thomas" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Razboiul tacut. Introducere in universul informatiilor secrete - Abram N. Shulsky, Gary J. Schmitt Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Abram N. Shulsky, Gary J. Schmitt
35,10 lei
Eu, fiul lor. Dosar de securitate - Dorin Tudoran Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Dorin Tudoran
47,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Servicii secreteCarti recomandate din categoria Servicii secrete