Arhangheli 101

Arhangheli 101 - Doreen Virtue
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArhangheli 101
Comanda acum "Arhangheli 101 - Doreen Virtue" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:

Cum poti lua legatura cu arhanghelii Mihail, Rafael, Gabriel, Uriel si altii, pentru a te bucura de vindecare, protectie si calauzire divina

Daca o vei citi, vei afla numeroase povesti adevarate ale unor oameni care s-au bucurat de protectia arhanghelilor, vindecandu-se miraculos sau primind sfaturi si calauzire de la aceste sublime fiinte ceresti.

Legiuni intregi de arhangheli plini de iubire si demni de toata increderea vegheaza asupra ta. Daca doresti sa aprofundezi relatia cu ei, poti face acest lucru invatandu-le numele si activitatile specifice. In aceasta noua carte, Doreen te invata cum sa iei legatura cu cei 15 arhangheli favoriti ai ei.

Arhanghelii doresc sa te ajute sa duci o viata mai sanatoasa si mai fericita. Fiind fiinte divine nelimitate, ei ii pot ajuta pe toti oamenii simultan. Aceasta carte fascinanta te va invata ce arhangheli trebuie sa invoci in diferite situatii concrete. Indiferent daca ai crezut sau nu in arhangheli de-a lungul vietii tale, te asiguram ca vei simti nevoia sa recitesti din nou si din nou aceasta carte.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arhangheli 101
Cartea Arhangheli 101 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arhangheli 101 - Doreen Virtue" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Horoscopul erotic - Lemi Gemil Mecari Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Lemi Gemil Mecari
17,10 lei
Hrana zeilor. Alimentatie divina - Jasmuheen Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Jasmuheen
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric