Apropierea

Apropierea - Marin Malaicu-Hondrari
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roApropierea
Comanda acum "Apropierea - Marin Malaicu-Hondrari" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Apropierea este punctul de intersectie in care biografiile a trei prieteni se transforma din realitate in fictiune. Pe alocuri recognoscibile, personajele scapa intruna din mana cititorului, modificandu-si traseele si profilul. Se camufleaza cu abilitate. Cand firele par unite, o brusca rasturnare de situatie schimba radical perspectiva. Alte drumuri, alte roluri, alte povesti trec in prim-plan.
Marin Malaicu-Hondrari cultiva arta suspansului intr-un roman de dragoste, in care nu exista personaje secundare.  

?Poet in fibra lui intima, dar - ca atatia poeti buni - atras irezistibil de roman, Marin Malaicu-Hondrari este un spirit cultivat, puternic interiorizat. Discursul sau ?alb", de un rafinament aproape auster, are o discreta, dar autentica noblete, iar nevoia de echilibru ?clasic" merge mana in mana cu fascinatia ?coborarilor in Infern". Marele sau atu, pe care cred ca va sti sa-l exploateze pana la capat, este forta interioara, dublata de o capacitate neobisnuita de esentializare a experientelor-limita." (Paul Cernat)  

?Pentru Marin Malaicu-Hondrari, ca si pentru Mircea Cartarescu, scrisul constituie actul existential cel mai profund, iar viata tasneste din grafemele si biografemele cartii. Literatura include, absoarbe, integreaza - si devine - Totul. As spune ca restul nu mai conteaza, daca ar mai exista vreun rest..." (Daniel Cristea-Enache )

?Un barbat cutreierind Europa pe urmele unei femei casatorite, Stapinita si trei prieteni obsedati de poezie, doua femei din Argentina si iubirea lor aproape imposibila - iata tot ce stiam cind am inceput sa scriu Apropierea. Nu te poti deprinde cu scrisul. Daca ieri ai scris o pagina grozava, nimeni si nimic nu te poate asigura ca miine se va intampla la fel. Astept eu prea multe lucruri extraordinare? Da, da; si asta numai gindindu-ma ca nu incetez a crede intr-o iubire fara sfirsit, in vis si in poezie. Asa cum nu incetez a crede in autor-carte-cititor, acest triunghi amoros de o tensiune aproape insuportabila."  (Marin Malaicu-Hondrari)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Apropierea
Cartea Apropierea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Apropierea - Marin Malaicu-Hondrari" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata la tara. Tanase Scatiu. In razboi - Duiliu Zamfirescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Duiliu Zamfirescu
13,20 lei
Pagini alese ( I. Al. Bratescu - Voinesti) - I. Al. Bratescu - Voinesti Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
I. Al. Bratescu - Voinesti
5,70 lei
Natasa blues - Dorin Spineanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Dorin Spineanu
4,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana