Aprilie in Paris

Aprilie in Paris - Michael Wallner
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAprilie in Paris
Comanda acum "Aprilie in Paris - Michael Wallner" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
?Un roman superb si alert care mentine suspansul pana la ultima pagina.? -- Booklist

Paris, 1943. Michael Roth are 21 de ani, este german si atrage interesul superiorilor sai prin faptul ca poate vorbi limba franceza fara absolut niciun pic de accent. Motiv pentru care este racolat sa lucreze ca interpret in cadrul interogatoriilor la care sunt supusi localnicii suspectati de catre autoritatile naziste. Franta este ocupata de nemti. Roth se dovedeste a fi un membru model al Gestapo-ului, desi el personal nu agreeaza principiile regimului pe care il reprezinta. Dar face pur si simplu ceea ce i se cere. Dupa programul de lucru, alege sa-si petreaca timpul liber in cu totul alt mod decat colegii sai ofiteri, ale caror nopti se risipesc in nightcluburi si bordeluri. Michael imbraca haine civile si rataceste pe strazile Parisului, incercand sa traiasca o viata normala sub o identitate total diferita: se da drept francez, cunoaste tot felul de oameni, se prezinta sub numele Antoine. Intr-o buna zi, o cunoaste pe Chantal, fiica unui anticar, incep sa-si petreaca serile impreuna si ajung sa se indragosteasca unul de celalalt inainte de a-si revela fiecare adevarata identitate. Acest lucru va avea consecinte extrem de tragice.
Scris intr-un stil cinematografic, romanul Aprilie in Paris ofera o lectura irezistibila in masura in care dramatismul povestii este sustinut perfect de suspans pana la ultima pagina.

?Captivant si irezistibil. Un debut impresionant.? -- USA Today
? Aprilie in Paris este un roman puternic... Wallner surprinde cu maiestrie esenta unei lumi zbuciumate si descrie dilema unui soldat apolitic prins intre datoria de a se supune si propriile lui sentimente.? -- Frankfurter Neue Presse
?Plasat la intersectia dintre stilul lui Ken Follet si a lui Bernard Schlink, Aprilie in Paris este un roman pe care sa-l citesti si sa-l dai mai departe prietenilor: o poveste de dragoste pentru barbatii care nu plang niciodata.? -- Brigitte Magazine

Michael Wallner s-a nascut la Graz, in Austria, in 1958. A lucrat ca actor si scenarist, inainte de a se dedica scrisului. Pana in prezent, a publicat mai multe romane.
Cartea Aprilie in Paris a devenit un bestseller international, va aparea in 25 de tari si va fi ecranizata pentru televiziune.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Aprilie in Paris
Cartea Aprilie in Paris in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Aprilie in Paris - Michael Wallner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tender is the Night - F. Scott Fitzgerald Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
F. Scott Fitzgerald
11,40 lei
Lista lui Schindler - Thomas Keneally Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Thomas Keneally
28,40 lei
Oblomov - I. A. Goncearov Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
I. A. Goncearov
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala