Anumite fete

Anumite fete - Jennifer Weiner
Pret: 37,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAnumite fete
  • Autor: Jennifer Weiner
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Chic
  • Categoria: Chick-Lit
  • ISBN: 978-973-46-1452-3
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 504
  • Format carte: 106 x 180 mm
Comanda acum "Anumite fete - Jennifer Weiner" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Anumite fete ( Certain Girls , 2008)este continuarea romanului Super-tare la pat, avind-o ca eroina pe Cannie Shapiro, jurnalista de succes. La treisprezece ani de la intimplarile din Super-tare la pat , protago­nista este acum mama, preocuparile sale sint fiica adolescenta si rebela, pe nume Joy, cariera scriitori­ceasca, relatia cu sotul ei, medicul Peter Krushelevansky, mincarea organica si, mai nou, cursurile de yoga. Viata ei pare sa se fi inscris intr-un circuit minunat de previzibil, cu toata linistea la care rivnise si, de asemenea, tandretea si iubirea unei familii. Dar, din clipa in care Joy devine interesata de secretele de mult ingropate ale familiei, trecutul revine cu putere in viata lor de familie, supunind-o pe Cannie la noi incercari si pe fiica ei la efortul de a intelege viata cu mai multa maturitate si umor decit pina atunci. Peste toate, Jennifer Weiner isi pune amprenta ei inconfunda­bila: frumusetea te ajuta sa scapi basma curata din orice situatie, natura umana e dificila si capricioasa, se cere in permanenta studiata si criticata, insa cu toate acestea sursele de umor sint nelipsite, iar bunul-simt si obser­­vatiile patrunzatoare transforma romanul intr-o lectura incintatoare.  

?Teribil de amuzanta! Jennifer Weiner continua in forta, cu observatiile ei patrunzatoare si spirituale la adresa naturii umane.? ( Publishers Weekly )  
?Plin de caldura si umor, romanul Anumite fete este o examinare impresionanta a momentelor tragice si comice, totodata, care marcheaza relatia dintre mame si fiice, observind in profunzime dinamica unei familii aflate intr-o permanenta nevoie de a afla si a spune adevarul.? ( Kirkus Review )  
? Anumite fete descrie, cu subtilitate si umor, calatoria unei fiice prin furiile adolescentei, catre intelegerea familiei si a naturii adevarului, catre acceptare si iubire.? ( Elle )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Anumite fete
Cartea Anumite fete in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Anumite fete - Jennifer Weiner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nunta lui Isobel - Sheila O'Flanagan Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Sheila O'Flanagan
37,95 lei
Nu-s genul asta de fata! - Catherine Alliott Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Catherine Alliott
40,80 lei
Viata mea pe net - Alexandra Ares Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Alexandra Ares
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Chick-LitCarti recomandate din categoria Chick-Lit