Anul domnului 69. Anul celor 4 imparati

Anul domnului 69. Anul celor 4 imparati - Gwyn Morgan
Pret: 47,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAnul domnului 69. Anul celor 4 imparati
  • Autor: Gwyn Morgan
  • Editura: All
  • Colectia: In Afara Colectiilor
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 973-571-767-0
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 352
  • Format carte:
Comanda acum "Anul domnului 69. Anul celor 4 imparati - Gwyn Morgan" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
O poveste convingatoare a uneia dintre cele mai tumultuoase perioade din istoria Romei.

Anul celor patru imparati, asa ne asigura sursele antice, a fost una dintre cele mai haotice, mai violente si mai inspaimantatoare perioade din intreaga istorie romana. A fost un timp al asasinatelor si al razboiului civil, al armatelor dezlantuite care nu au avut scrupule sa ocupe Roma si al oamenilor ambitiosi care au pus fara mila mana pe putere doar pentru a vedea cum le scapa printre degete.

In Anul Domnului 69, Gwyn Morgan ofera o perspectiva noua asupra acestei perioade, bazata pe doua consideratii carora li s-a acordat insuficienta atentie in trecut. In primul rand, aceea ca trebuie sa comparam relatarile contradictorii ale lui Tacitus, Plutarh si Suetonius, cele trei principale surse de informatii ale noastre, in loc sa alegem intre ele. Iar in al doilea rind, aceea ca rolul armatelor, distinct de cel al comandantilor lor, a fost exagerat prea des. Rezultatul este o istorie narativa remarcabil de exacta si de patrunzatoare, care abunda in portrete vii ale actorilor principali si in noi analize ale naturii armatei romane.

O relatare izbitor de vie despre Roma antica, Anul Domnului 69 este o poveste originala si palpitanta a uneia dintre cele mai cunoscute, dar poate cel mai putin intelese perioade din intreaga istorie romana. Ii va captiva pe toti cititorii si le va insufla admiratie pentru tumultuoasa aventura care a fost viata politica romana.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Anul domnului 69. Anul celor 4 imparati
Cartea Anul domnului 69. Anul celor 4 imparati in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Anul domnului 69. Anul celor 4 imparati - Gwyn Morgan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vinovati fara vina - Nicolae Breban Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Nicolae Breban
19,00 lei
Romanul Italian In Romania (1843-1989). O Exegeza Bibliografica - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Paul Stewart, Chriss Riddell
15,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie