Amurgul zeilor stepei

Amurgul zeilor stepei - Ismail Kadare
Pret: 23,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAmurgul zeilor stepei
Comanda acum "Amurgul zeilor stepei - Ismail Kadare" de pe libraria ishop la pretul de 23,40 lei
Descriere carte:
"Un roman de dragoste, dar care vorbeste totodata despre fata intunecata a falsului paradis sovietic." (Le Magazine Litteraire)

Ne aflam in anul 1958. Boris Pasternak tocmai a primit Premiul Nobel, iar intreaga lume ... est-europeana vuieste la aflarea vestii. Pe fondul unor relatii albano-sovietice tot mai reci, un tanar de origine albaneza care studiaza literatura la Institutul Maxim Gorki din Moscova, traieste timpuri confuze si complicate. Indragostit de eterica si fascinanta Lida, naratorul incearca sa-si salveze povestea de iubire, luptand in paralel cu dramele unei istorii tulburi si amenintatoare. Fara a-i dezvalui Lidei, care manifesta o adevarata aversiune fata de ipocrizia viitorilor scriitori ce urmeaza cursurile Institutului, ca are veleitati literare, el isi duce pana la paroxism vina de a nu fi spus adevarul. Aidoma personajului unei legende albaneze, eroul stie ca, odata ce si-a incalcat cuvantul, lucrurile sunt ireversibile si nu pot apuca decat pe un fagas nefast. Intr-o Moscova intunecata, in care siluete neverosimile se profileaza de-a lungul strazilor cufundate intr-o ceata eterna, dragostea si cruzimile istoriei se intalnesc intr-o poveste cu rezonanta mitica.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Amurgul zeilor stepei
Cartea Amurgul zeilor stepei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Amurgul zeilor stepei - Ismail Kadare" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mal di pietre - Milena Agus Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Milena Agus
17,10 lei
Homo faber - Max Frisch Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Max Frisch
17,95 lei
Nostalgia nu mai e ce-a fost - Simone Signoret Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Simone Signoret
25,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala