Amintiri si povesti mai deocheate - editia a II-a, adaugita

Amintiri si povesti mai deocheate - editia a II-a, adaugita - Neagu Djuvara
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAmintiri si povesti mai deocheate - editia a II-a, adaugita
Comanda acum "Amintiri si povesti mai deocheate - editia a II-a, adaugita - Neagu Djuvara" de pe libraria ishop la pretul de 19,80 lei
Descriere carte:
Ca si Amintirile din pribegie, aceste Amintiri si povesti mai deocheate sunt un prilej minunat de a calatori in timp, caci memoria lui Neagu Djuvara, ajutata de fermecatoarea sa limba romana, e cea mai buna calauza ... - si, de asta data, o calauza mai pusa pe sotii si dispusa la indiscretii ca oricand. In aceasta editie, Neagu Djuvara ne mai incanta cu o poveste.

Fiecare carte, asemenea fiecarui om, are o poveste a ei. E-adevarat insa ca, in timp ce povestile oamenilor ies mai usor la lumina, povestile cartilor sunt doar arareori cunoscute.

Si Povestile mai deocheate ale lui Neagu Djuvara au o... poveste a lor. Intr-o buna zi, venit la editura sa discute sumarul unei viitoare carti despre boierimea romana, autorul a lasat si un manuscris pe a carui prima fila era scris (cu rosu!) pentru dupa moartea mea. Imposibil de trecut peste o asemenea hotarare!

Si totusi, cum sa le intarzii cititorilor bucuria de a se reintalni cu un povestitor atat de plin de har cum e Neagu Djuvara! Asa ca, dupa nu putine si nici usoare exercitii de persuadare, Neagu Djuvara s-a lasat induplecat si ne-a ingaduit sa adunam in volum cele patru povesti risipite intr-o revista. Mai mult chiar, acum, daca tot aveau sa devina carte, povestile s-au imbogatit cu noi, spumoase si irezistibil istorisite intamplari.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Amintiri si povesti mai deocheate - editia a II-a, adaugita
Cartea Amintiri si povesti mai deocheate - editia a II-a, adaugita in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Amintiri si povesti mai deocheate - editia a II-a, adaugita - Neagu Djuvara" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arlechinada - Ludmila Shumilor Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ludmila Shumilor
18,64 lei
Pe mina femeilor - Felix Nicolau Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Felix Nicolau
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana