Ambasadorul invizibil

Ambasadorul invizibil - Nichita Danilov
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAmbasadorul invizibil
Comanda acum "Ambasadorul invizibil - Nichita Danilov" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
?Roman polifonic, cinematografic in multe din paginile sale, construind personaje memorabile, cultivind un fantastic de extractie gogoliana, dar si scene in care protagonisti sint fantome ale trecutului, precum Cezar, Petru cel Mare, Ivan cel Groaznic si Vlad Tepes, Lenin si Stalin, Dimitrie Cantemir, dar si Dante, Shakespeare, Cervantes ori Kant, Ambasadorul invizibil prilejuieste autorului o meditatie pe tema puterii, vizitata in strafundurile intimitatii ei. Ambasadorul invizibil este cel mai bun roman al lui Nichita Danilov si, nu ezit sa o spun, una dintre cele mai remarcabile aparitii ale prozei noastre din ultimii ani. Sint convins ca, de data asta, Nichita Danilov a dat lovitura, ce mai!? (Bogdan Cretu)  

?Daca in Locomotiva Noimann trimba de fum a viziunilor poematice transforma naratiunea intr-un ?ambasador invizibil? al sensului, in acest roman sugestivitatea imaginarului e sustinuta de o poveste palpitanta la culme, cu episoade senzationale si cu o veritabila galerie de personaje care se tin minte. Ambasadorul invizibil e un roman fantastic, o carte-labirint cu totul neobisnuita in contextul actual, marcat de teroarea sfirsitului literaturii si a ?minimalismului? obligatoriu. Citindu-l pe Nichita Danilov, redevenim contemporani cu fluturii si cu bunul Dumnezeu.? ( Antonio Patras)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ambasadorul invizibil
Cartea Ambasadorul invizibil in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ambasadorul invizibil - Nichita Danilov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ocarina de lut - Mihai Cantuniari Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mihai Cantuniari
26,10 lei
Opere. Volumul IV + V - Mihai Eminescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mihai Eminescu
69,90 lei
Opere. Volumul VI + VII - Mihai Eminescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mihai Eminescu
181,21 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana