Amantele

Amantele - Elfriede Jelinek
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAmantele
Comanda acum "Amantele - Elfriede Jelinek" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Traducere din limba germana de Ana Muresanu. Elfriede Jelinek este autoarea bestsellerului Pianista si laureata a Premiului Nobel pentru literatura in 2004. In roman, casatoria, copiii, iubirea sint desfiintate cu o cruzime iesita din comun si cu o violenta rar intilnita la vreun alt autor contemporan. Lipsa oricarei urme de fericire intr-o relatie este vazuta ca normala, fiind o realitate de necontestat, pe care o ascundem din ipocrizie si superficialitate. Povestea celor doua eroine, Paula si Brigitte, se petrece intr-un orasel austriac de munte. Aparent, cele doua eroine au caractere cu totul diferite: Paula refuza orice conformism, fiind mult mai aplecata spre experiment, pe cind Brigitte suporta viata alaturi de Heinz, un betiv greu caracterizabil ca apartinind rasei umane. In mod paradoxal, alegerile facute de cele doua, in cautarea unui barbat, vor avea rezultate surprinzatoare. „Acest roman scurt si necrutator ofera o viziune atit de intunecata asupra rasei umane incit te intrebi de ce autoarea, care gaseste viata in totalitatea ei inutila, s-a mai chinuit sa-l scrie... Cartea asta va schimba modul in care priviti lumea.” ( Publishers Weekly )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Amantele
Cartea Amantele in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Amantele - Elfriede Jelinek" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
De vei lua aminte la greseli - Andrea Bajani Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Andrea Bajani
19,80 lei
Se face tot mai tirziu - Antonio Tabucchi Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Antonio Tabucchi
21,80 lei
Extrem de tare si incredibil de aproape - Foer Jonathan Safran Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Foer Jonathan Safran
33,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala