Alte povestiri la cafeaua de dimineata

Alte povestiri la cafeaua de dimineata - Tudor Octavian
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlte povestiri la cafeaua de dimineata
Comanda acum "Alte povestiri la cafeaua de dimineata - Tudor Octavian" de pe libraria ishop la pretul de 28,02 lei
Descriere carte:
Scrisul zilnic la ziar formeaza o seama de obisnuinte pe care e bine sa nu le deranjezi. E ca respiratia. Nu-ti poti schimba felul de a respira doar fiindca ai alt scaun sub tine si alt bec la veioza.

?Parafrazindu-l pe Caragiale, putem spune ca Tudor Octavian ?aude enorm si simte monstruos?. E atit de convingator cind povesteste, incit nu vrei sa nu-l crezi nici atunci cind se lasa furat de fantezie. Umorul are aici un rol extrem.? (Marius Chivu)
?Aceste compozitii fanteziste, inteligente si malitioase, fara intentii, dar cu efecte de parodie au ca punct de pornire literatura, sfirsind prin a impune un stil.? (Laurentiu Ulici)
?Povestirile acestea iti pot lasa, intr-o pagina si jumatate, sentimentul acelei ?alteritati? a contingentului pe care ti-l creeaza marea literatura. Cred ca aici se poate dovedi maiestria acestui scriitor: face intr-o pagina ceea ce altii nu reusesc in doua mii.? (Bogdan-Alexandru Stanescu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alte povestiri la cafeaua de dimineata
Cartea Alte povestiri la cafeaua de dimineata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alte povestiri la cafeaua de dimineata - Tudor Octavian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Intalniri cu Mircea Eliade - Gligor Mihaela; Rucketts Linscott Mac (coord.) Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Gligor Mihaela; Rucketts Linscott Mac...
23,40 lei
Victima modei - Ovidiu Buta Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Ovidiu Buta
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Publicistica / InterviuriCarti recomandate din categoria Publicistica / Interviuri