Alimentatia copilului intre 1 si 3 ani

Alimentatia copilului intre 1 si 3 ani  - Lyonel Rossant
Pret: 8,84 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlimentatia copilului intre 1 si 3 ani
Comanda acum "Alimentatia copilului intre 1 si 3 ani  - Lyonel Rossant" de pe libraria ishop la pretul de 8,84 lei
Descriere carte:
In ultimii ani s-au facut pasi importanti in intelegerea nutritiei cu specific pediatric si s-au depus multe eforturi educative pentru promovarea unui comportament sanatos la copii. Noutatile privesc nu numai aspectele calitative si cantitative, ci si varietatea si ritmarea eficienta a meselor. Programele de alimentatie trebuie sa adopte, sa promoveze si sa actualizeze permanent noile conceptii in nutritie, pentru a putea orienta parintii sa adapteze aportul alimentar, sa identifice greselile sau particularitatile in dieta copiilor lor.

Lucrarea de fata vine in intampinarea acestor cerinte, oferind date importante de dietetica pentru o anume grupa de varsta, acoperind si unele dintre cele mai frecvente patologii digestive, care necesita o atenta colaborare intre pediatru, specialistul in nutritie si parinti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alimentatia copilului intre 1 si 3 ani
Cartea Alimentatia copilului intre 1 si 3 ani  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alimentatia copilului intre 1 si 3 ani - Lyonel Rossant" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mami! Tati! Joaca-te cu mine! - Mirela Retegan Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Mirela Retegan
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti