Alice in Tara Minunilor. Alice in Tara din Oglinda

Alice in Tara Minunilor. Alice in Tara din Oglinda - Lewis Carroll
Pret: 27,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlice in Tara Minunilor. Alice in Tara din Oglinda
  • Autor: Lewis Carroll
  • Editura: Art
  • Colectia:
  • Categoria: Literatura
  • ISBN: 978-973-88909-9-2
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 304
  • Format carte: paperback, 12x18
Comanda acum "Alice in Tara Minunilor. Alice in Tara din Oglinda - Lewis Carroll" de pe libraria ishop la pretul de 27,50 lei
Descriere carte:
Anul acesta, Alice si aventurile ei in Tara Minunilor implinesc 145de ani. Pentru o asemenea varsta, amatoarea de calatorii cu mijloaceneconventionale - de la gauri de iepure, pana la potiuni - se tineimpecabil. Ce-i drept, un rol important in secretul tineretii ei il aucele vreo 25 de ecranizari ale textului scris de Lewis Carroll. De la prima cine-varianta din 1903 (cinematografia la randul ei era tanara, avea doar vreo opt anisori),un scurt metraj de zece minute alb&negru si mute, recentreconditionat, pana la blockbusterul derulat acum in cinematografe. Dealtfel, versiunea 3D inginerita de Tim Burton, pune pentru prima oarala dispozitie halucinantei povesti tehnologia necesara pentru aconstrui vizual un Wonderland autentic. A fost nevoie de aproape unsecol si jumatate pentru ca tehnica sa poata reda fidel fantastica lumepopulata cu omizi atotstiutoare si pisici volatilizante.

Editura ART  publica "Alice in Tara Minunilor" si "Alice in Tara dinOglinda", ambele traduse de Antoaneta Ralian. Va invitam sa redescoperiti, intr-o traducere de zile mari, apropiata de textul initial, una dintre cele mai longevive povesti cand vine vorba detransportat adulti si copii in dimensiuni paralele. De-a lungul timpului, a fost citita in cam toate limbile, transpusa in spectacole si proiectata pe ecrane in tot felul de versiuni: de la cinematografia muta, la animatii Disney, adaptari japoneze, ba chiar si una pornografica, la 3D.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alice in Tara Minunilor. Alice in Tara din Oglinda
Cartea Alice in Tara Minunilor. Alice in Tara din Oglinda in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alice in Tara Minunilor. Alice in Tara din Oglinda - Lewis Carroll" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cinci saptamani in balon - Jules Verne Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Jules Verne
6,65 lei
Cinci saptamani in balon - Jules Verne Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Jules Verne
21,37 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura