Algebra

Algebra - Emil Stoica
Pret: 26,12 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlgebra
 • Autor: Emil Stoica
 • Editura: Corint
 • Colectia:
 • Categoria: Matematica
 • ISBN: 973-135-502-3
 • An aparitie: 2009
 • Numar de pagini: 144
 • Format carte: 14,5 x 20,5 cm
Comanda acum "Algebra - Emil Stoica" de pe libraria ishop la pretul de 26,12 lei
Descriere carte:
Aceasta lucrare isi propune sa ofere intr-o forma compacta, dar nu sumara, si evitand intentionat o prezentare sofisticata, sinteza elementelor teoretice de baza ale instrumentarului practic din ALGEBRA invatamantului mediu.

Lucrarea ofera un material usor accesibil si unitar, sintetic, dar detaliat, incat sa poata fi utilizat pentru insusirea, aprofundarea si recapitularea cunostintelor de algebra.

Notiunile teoretice sunt insotite de exemple si sugestii de aplicare; din acest punct de vedere, lucrarea constituie un GHID PRACTIC aplicativ, care poate fi consultat si utilizat eficient chiar in timpul rezolvarii unui exercitiu sau a unei probleme concrete de algebra. Volumul cuprinde exercitii si probleme aplicative, cu indicatii de rezolvare si raspunsuri, precum si exercitii si probleme aplicative fara indicatii si raspunsuri. Modul de prezentare vizeaza un nivel mediu de pregatire prealabila. Lucrarea este utila elevilor atat in pregatirea scolara curenta, cat si, mai ales, in pregatirea premergatoare diverselor forme de testare sau examinare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Algebra
Cartea Algebra in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Algebra - Emil Stoica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Olimpiada de matematica 1990-2003 Clasele V-VIII - Ion Ghica, Gheorghe Drugan, Ion Mierlus-Mazilu, Alina Stancu, Mihaela Ghica, Elena Mierlus-Mazilu Urmatoarea carte recomandata din categoria Matematica
Ion Ghica, Gheorghe Drugan, Ion Mierl...
9,41 lei
Matematica In Concursurile Scolare. Clasele V-viii, 2003 - Branzei Dan, Golesteanu Dumitru, Golesteanu Maria, Costache Aurelian Urmatoarea carte recomandata din categoria Matematica
Branzei Dan, Golesteanu Dumitru, Gole...
16,35 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
MatematicaCarti recomandate din categoria Matematica