Alergind ca apucatii

Alergind ca apucatii - Augusten Burroughs
Pret: 27,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlergind ca apucatii
Comanda acum "Alergind ca apucatii - Augusten Burroughs" de pe libraria ishop la pretul de 27,50 lei
Descriere carte:
Alergind ca apucatii este povestea adevarata a unui baiat lasat de mama (o poeta cu mania grandorii si alte probleme psihice mult mai grave) in grija psihiatrului ei, un ins cu metode foarte neortodoxe. La virsta de doisprezece ani, Burroughs se trezeste intr-o casa victoriana darapanata, locuind cu bizara familie a doctorului si imprietenindu-se cu un pedofil care isi are resedinta in sopronul din spatele casei. Ceea ce urmeaza este o existenta total eliberata de orice reguli, in care pomul de Craciun ramine impodobit tot anul, pastilele de Valium se consuma in cantitati industriale, iar daca plictiseala isi face simtita prezenta, se recurge la un aparat de terapie cu electrosocuri sau la darimarea tavanului. Burroughs se amuza pe seama unor subiecte ca religia, psihanaliza, publicitatea si setea de celebritate in aceasta rememorare ironica a propriei supravietuiri in circumstante cu totul iesite din comun.

? Alergind ca apucatii provoaca reactii viscerale (ris, incordare, greata) aproape la fiecare pagina. Este o carte amuzanta si bogata in detalii reconstituite prin ochii unui copil care constientizeaza ca adultii au luat-o complet razna.? ( The New York Times Book Review )
?Evenimentele cuprinse in aceste memorii sint atit de scandaloase si de un umor atit de nebun (la modul propriu), incit efectul lor este acela al unei comedii de situatie scrise de celalalt Burroughs, William.? ( The New York Times )

Alergind ca apucatii a fost ecranizata in 2006, in regia lui Ryan Murphy, cu Annette Bening, Alec Baldwin si Gwyneth Paltrow in rolurile principale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alergind ca apucatii
Cartea Alergind ca apucatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alergind ca apucatii - Augusten Burroughs" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dragoste virtuala - Daniel Glattauer Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Daniel Glattauer
27,55 lei
Lord Jim - Joseph Conrad Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Joseph Conrad
16,62 lei
O coarda prea intinsa - Henry James Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Henry James
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala