Alegerile pentru Parlamentul European. Romania 2009

Alegerile pentru Parlamentul European. Romania 2009 - Claudiu D. Tufis (coordonator), Andrei Gheorghita (coordonator), Mircea Comsa (coordonator)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlegerile pentru Parlamentul European. Romania 2009
Comanda acum "Alegerile pentru Parlamentul European. Romania 2009 - Claudiu D. Tufis (coordonator), Andrei Gheorghita (coordonator), Mircea Comsa (coordonator)" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
Elaborat de o echipa de politologi si sociologi reuniti in cadrul programului ?Studii Electorale Romanesti? initiat de Fundatia Soros, volumul abordeaza o serie de aspecte definitorii pentru comportamentul electoral in contextul alegerilor pentru Parlamentul European din iunie 2009. Pornind de la datele de sondaj de opinie culese in colaborare cu The Gallup Organization Romania, cele sapte capitole analizeaza atasamentul fata de principalele partide politice, participarea electorala, euroscepticismul, ratiunile din spatele deciziei de vot. Rezultatele obtinute sint esentiale pentru a intelege de ce romanii au ales sa voteze sau nu, care au fost motivatiile votului, ce anume a influentat rezultatul alegerilor, cum se raporteaza alegatorii romani la Uniunea Europeana si cum afecteaza toate acestea calitatea democratiei in Romania.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alegerile pentru Parlamentul European. Romania 2009
Cartea Alegerile pentru Parlamentul European. Romania 2009 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alegerile pentru Parlamentul European. Romania 2009 - Claudiu D. Tufis (coordonator), Andrei Gheorghita (coordonator), Mircea Comsa (coordonator)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Din dragoste de patrie - Viroli Maurizio Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Viroli Maurizio
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica