Alegeri,atitudini,afecte

Alegeri,atitudini,afecte - Valentina Sandu-Dediu
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlegeri,atitudini,afecte
Comanda acum "Alegeri,atitudini,afecte - Valentina Sandu-Dediu" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Exista carti care au misiunea de a deschide alte drumuri, desi cartile in sine sunt rezultatul unor gandiri anterioare. Ceea ce a scris acum Valentina Sandu-Dediu cred ca se situeaza pe un asemenea traseu. Ceea ce este prezent in acest volum ca sambure al intregului demers situeaza discursul pe un registru grav si mereu invadat de descoperiri. Citind paginile dedicate Stilului, ne intrebam fireste cate raspunsuri mai sunt posibile intr-o chestiune fara sfarsit. Cu fiecare dintre acestea, se iveste o alta fereastra deschisa, ceea ce face din primul capitol, Despre stilul muzical, un autentic impuls pentru comentarii aditionale in jurul unui "fir rosu"? sau de alta culoare distinctiva. Tot ce spune autoarea este in mod voit un refuz al definitivului si o acceptare a negocierilor intelectuale. Suntem convinsi ca ne aflam in fata unei lucrari care ne conduce, de la o etapa la alta, in existenta profesionala a Valentinei Sandu-Dediu. Acest volum, autentica "valiza cu idei, studii si lecturi"?, este purtat de autoare cu o linistita intelegere a preocuparilor sale, departe de dramaticele confruntari pe care le descoperim totusi in substratul expunerilor, in eventualitatea presupusa a unor dezbateri. Impresia generala la lectura este cea a aditionarii de argumente, idei, repere si definiri, sub semnul unei personalitati ce isi proiecteaza si desavarseste intre timp propria arhitectura. Actiunea este utila si celorlalti, prin ce a realizat acum, adica ceea ce se numeste, in arta sau stiinta, o "carte de invatatura"?.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alegeri,atitudini,afecte
Cartea Alegeri,atitudini,afecte in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alegeri,atitudini,afecte - Valentina Sandu-Dediu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Carl Orff - Cristina Sarbu Urmatoarea carte recomandata din categoria Muzica
Cristina Sarbu
14,25 lei
Michael Jackson - Magie si nebunie - 1958-2009 - J. Randy Taraborrelli Urmatoarea carte recomandata din categoria Muzica
J. Randy Taraborrelli
23,65 lei
Giusepe Verdi - Grigore Constantinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Muzica
Grigore Constantinescu
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
MuzicaCarti recomandate din categoria Muzica