Alchimia spirituala: cautarea perfectiunii

Alchimia spirituala: cautarea perfectiunii - Omraam Mikhael Aivanhov
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlchimia spirituala: cautarea perfectiunii
Comanda acum "Alchimia spirituala: cautarea perfectiunii - Omraam Mikhael Aivanhov" de pe libraria ishop la pretul de 18,64 lei
Descriere carte:
"Nu trebuie sa luptati impotriva slabiciunilor si viciilor voastre, deoarece ele va vor zdrobi, mai bine invatati sa le folositi punandu-le la treaba. Fie ca este vorba despre gelozie, furie, lacomie, orgoliu etc., trebuie sa stiti cum sa le mobilizati astfel ca acestea sa lucreze pentru voi in directia pe care ati ales-o.

Ganditi-va la fortele naturii, asa cum sunt electricitatea, vantul, torentii, fulgerul... Acum, cand omul stie sa le stapaneasca si sa le foloseasca, el se imbogateste. Si cu toate acestea, la origini, ele au fost forte ostile. Vi se pare normal sa folositi aceste energii naturale, atunci de ce sunteti mirati cand vi se spune cum sa folositi energiile primitive care se afla in voi?... Cand veti cunoaste regulile alchimiei spirituale, veti fi capabili sa transformati si sa folositi toate aceste forte negative care zac din belsug in interiorul fiintei voastre."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alchimia spirituala: cautarea perfectiunii
Cartea Alchimia spirituala: cautarea perfectiunii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alchimia spirituala: cautarea perfectiunii - Omraam Mikhael Aivanhov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ierarhiile Spirituale - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
21,85 lei
Zodiacul copiilor - Cristina Malacarne Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Cristina Malacarne
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric