Albert Einstein - Omul mileniului II

Albert Einstein - Omul mileniului II - Michael White
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlbert Einstein - Omul mileniului II
Comanda acum "Albert Einstein - Omul mileniului II - Michael White" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
"Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita."? Albert Einstein Asa cum stim ca E=mc2 este cea mai importanta si inovatoare ecuatie, oare stim cu adevarat ce inseamna sau de ce Einstein este privit drept unul dintre cei mai faimosi ganditori ai istoriei? In cadrul acestei biografii, autorii dezvaluie omul de dincolo de fizica si fac o expunere a teoriilor sale intr-o maniera accesibila si fascinanta. La 100 de ani de la elaborarea teoriei relativitatii, cartea ne explica in ce mod cunostintele stiintifice ne schimba perceptia asupra lumii si de ce nimeni nu poate spera sa inteleaga lumea, fara sa-i inteleaga mai intai opera. Aceasta excelenta prezentare a existentei celui mai mare om de stiinta al mileniului II inventariaza, intr-o maniera obiectiva, caracteristicile aparent paradoxale si contradictorii pe care Einstein le intrupeaza. Lucrarea trateaza multe aspecte, cum ar fi elementele care l-au inspirat pe Einstein in munca sa, felul in care ideile lui inovatoare au destabilizat lumea stiintifica contemporana, dificultatile pe care le-a intampinat in elaborarea teoriilor, aflate in plina actualitate si in zilele noastre. Cititorul va fi purtat in lumea in care Einstein a trait: experientele din copilarie care au determinat obsesia sa pentru stiinta, abilitatea uimitoare de a formula concepte pertinente in ciuda lipsei acute de resurse, precum si modul in care razboiul l-a afectat. Pe langa elucidarea contributiilor lui Einstein la dezvoltarea fizicii, cititorului i se vor dezvalui urcusurile si coborasurile vietii sale influentata de istoria tumultuoasa a acelor timpuri. O biografie de exceptie care permite cunoasterea tuturor laturilor lui Albert Einstein, un om cu o personalitate extrem de complexa, ca si teoriile pe care le-a elaborat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Albert Einstein - Omul mileniului II
Cartea Albert Einstein - Omul mileniului II in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Albert Einstein - Omul mileniului II - Michael White" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Diana, printesa inimilor - Larry King Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Larry King
18,90 lei
Patru femei, patru povesti - Aurora Liiceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Aurora Liiceanu
28,02 lei
Camille Claudel - Auguste Rodin - Bernard Lehembre Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Bernard Lehembre
22,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica