Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie 2008)

Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie 2008) - Denisa Livia Baldean, Gabriela Cristina Frentiu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAjutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie 2008)
Comanda acum "Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie 2008) - Denisa Livia Baldean, Gabriela Cristina Frentiu" de pe libraria ishop la pretul de 42,00 lei
Descriere carte:
Am scris aceasta carte cu generozitatea celor care culeg si sintetizeaza informatii pentru a le transmite apoi, intr-o viziune proprie, in principal practicienilor, caci acestia reclama instrumente adecvate de lucru in efortul de a face din stiinta dreptului o arta.

In pofida tuturor deficientelor constatate, remediabile, desigur, observam, dintr-o perspectiva pozitiva, optimista, ca in actuala reglementare a asistentei judiciare apare evidenta o diversificare a formelor sale, o simplificare a procedurii de acordare, acoperirea tuturor cheltuielilor de judecata, inclusiv cele transfrontaliere si, mai cu seama, identificarea surselor de finantare, esentiala pentru punerea in aplicare a legii.

In absenta unor astfel de reglementari, care asigura standarde minime, efectivitatea dreptului de acces la justitie ar ramane iluzorie, iar principiile comunitare, subiectul exclusiv al unor dizertatii si dezbateri teoretice.

Autoarele



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie 2008)
Cartea Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie 2008) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie 2008) - Denisa Livia Baldean, Gabriela Cristina Frentiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Contractele de concesiune - Iulian Avram Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Iulian Avram
17,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil