Agentul American. Viata Mea In Cia

Agentul American. Viata Mea In Cia - HOLM Richard
Pret: 31,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAgentul American. Viata Mea In Cia
  • Autor: HOLM Richard
  • Editura: All
  • Colectia: Lumea In Care Traim
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 973-724-013-8
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 544
  • Format carte:
Comanda acum "Agentul American. Viata Mea In Cia - HOLM Richard" de pe libraria ishop la pretul de 31,41 lei
Descriere carte:
  Daca aceasta carte ar fi un roman de fictiune, s-ar justifica descrierile la superlativ. Scenariul (ca toate scenariile) ar justifica cu siguranta “incredibila imaginatie”. In orice caz, aceasta carte nu este fictiune. Totul este adevarat si, cu atat mai remarcabil, este autobiografia unui om care si-a servit tara, in secret mai ales, propunand acum un punct de vedere din CIA si a vietii traite in slujba acesteia. Timothy Miller, sef al Sectiei de Chirurgie Plastica – Facultatea de Medicina UCLA Richard L. Holm (sau Dick Holm) a intrat in CIA parcurgand foarte repede treptele ierarhice, astfel incat devenea curand seful operational al Biroului de la Paris al Agentiei. Unul dintre evenimentele cele mai dramatice   ale vietii sale pline de adrenalina s-a petrecut in Congo, unde fusese trimis in misiune, avionul prabusindu-se in jungla fara sfarsit. Mai mult mort decat viu, Dick a fost salvat si ingrijit de oamenii unui trib bastinas, dupa care a petrecut aproape doi ani intr-un spital american unde, in urma numeroaselor grefe de piele si interventii chirurgicale, si-a recapatat abilitatea mainilor si vederea. S-a casatorit apoi cu vaduva unui coleg al sau din CIA. A lucrat in Laos, Hong Kong, Bruxelles, Paris, ocupandu-se, printre altele, cu operatiuni antiteroriste, in perioada in care Carlos “Sacalul” ingrozea toate serviciile secrete ale lumii. Cariera lui Holm s-a intins pe parcursul schimbarii a 13 directori ai Agentiei, ceea ce face ca memoriile lui sa constituie una dintre cele mai avizate viziuni din interior a ceea ce a fost si este CIA. In 1996, a fost recompensat cu medalia “Distinguished Intelligence”, care consfinteste excelenta in profesiune de ofiter al CIA. Richard L. Holm s-a retras din Agentie si traieste in Virginia.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Agentul American. Viata Mea In Cia
Cartea Agentul American. Viata Mea In Cia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Agentul American. Viata Mea In Cia - HOLM Richard" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Istoria Austriei. Vol. I - Erich Zollner Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Erich Zollner
8,28 lei
Misiune diplomatica in Moldova 1993-1997 - Marian Enache, Dorin Cimpoiesu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Marian Enache, Dorin Cimpoiesu
17,57 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie