Agatha Christie. Jurnalul secret

Agatha Christie. Jurnalul secret - John Curran
Pret: 52,24 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAgatha Christie. Jurnalul secret
Comanda acum "Agatha Christie. Jurnalul secret - John Curran" de pe libraria ishop la pretul de 52,24 lei
Descriere carte:
Cand Agatha Christie a murit in 1976, la varsta de 85 de ani, devenise cea mai populara autoare a lumii. Cu vanzari de peste 2 miliarde de exemplare in intreaga lume, ea obtinuse imposibilul - mai mult de o carte publicata anual incepand cu anii 1920, fiecare devenind un bestseller. Fiind atat de prolifica, multi au sustinut chiar ca avea o memorie fotografica. Era adevarat? Sau in cei 55 de ani de activitate, Christie a recurs la metode mai lumesti de planificare a ingenioaselor crime din romanele sale? Dupa moartea lui Rosalind, fiica Agathei Christie, la finalul anului 2004, a iesit la iveala o mostenire remarcabila - 73 de volume scrise de mana autoarei. Desi era cunoscuta existenta lor, aceste caiete fusesera in mare parte ignorate, probabil din cauza faptului ca scrisul atat de celebru al Agathei Christie era atat de greu de descifrat. Dar cand arhivarul John Curran a inceput sa descifreze caietele, a devenit evidenta dimensiunea si importanta acestei adevarate comori.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Agatha Christie. Jurnalul secret
Cartea Agatha Christie. Jurnalul secret in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Agatha Christie. Jurnalul secret - John Curran" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drumuri prin memorie - Octavian Paler Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Octavian Paler
40,80 lei
Ultimele zile ale lui Immanuel Kant - De Quincey Thomas Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
De Quincey Thomas
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica