Afacerea Meditatia Transcendentala

Afacerea Meditatia Transcendentala - Jela Doina; Strat Catalin; Albu Mihai
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAfacerea Meditatia Transcendentala
Comanda acum "Afacerea Meditatia Transcendentala - Jela Doina; Strat Catalin; Albu Mihai" de pe libraria ishop la pretul de 17,50 lei
Descriere carte:
La inceputul anilor 1980 Romania a fost scuturata de un frison neplacut si bizar. Vigilente, gata sa suprime tot ce iesea din cala-pod, Militia si Securitatea au adulmecat primejdia din spatele unei miscari care unora li s-a parut interesanta, iar altora caraghioasa. Afacerea Meditatia Transcendentala- o serie de sedinte de initiere intr-o tehnica orientala de destindere si de optimizare a randamen-tului individual- a deviat repede spre cu totul altceva. Cabinetele Unu si Doi au fost alertate, clopotarzii de serviciu au dat alarma, totul a luat aerul unei urgente decisive. S-au rostit cuvinte grele: complot, tradare, rebeliune. Mult mai grav insa, s-au schimonosit destine. Oameni cu trasee si criterii limpezi s-au vazut scosi din rosturi si trimisi sa ispaseasca o vina inexistenta. Au fost facuti sectanti, marginalizati si expediati in teritorii periferice. Si totusi, ce a fost aceasta Meditatie Transcendentala? Un pretext pentru timorarea intelectualilor? O demonstratie de forta a Securitatii? Un avertisment pentru cei ispititi de gandul frondei? Doina Jela, Catalin Strat si Mihai Albu readuc in actualitate episodul si raspund multor intrebari pe care evenimentul cu pricina le-a trezit in mintea tuturor. Ei sunt ajutati in acest demers de o serie de participanti directi la ceea ce s-a intamplat atunci. Marturiile celor implicati sunt fie transante, fie vagi. Unii au puterea sa se amuze, altii inca nu-si revin. Citim declaratii din ambele tabere. Descoperim in paginile de fata si victime, si calai. Cu totii cauta in sertarul cu amintiri si scot la suprafata resorturile unei povesti care astazi pare halucinanta, dar care s-a petrecut aievea.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Afacerea Meditatia Transcendentala
Cartea Afacerea Meditatia Transcendentala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Afacerea Meditatia Transcendentala - Jela Doina; Strat Catalin; Albu Mihai" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Larousse -Corpul uman -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Dezvaluiri si documente
Larousse
41,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dezvaluiri si documenteCarti recomandate din categoria Dezvaluiri si documente