Afacerea Alzira

 	
Afacerea Alzira - Adrian Onciu
Pret: 28,49 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro 	
Afacerea Alzira
Comanda acum " 	
Afacerea Alzira - Adrian Onciu" de pe libraria ishop la pretul de 28,49 lei
Descriere carte:

Preconizata aderare a Turciei la Uniunea Europeana starneste vii controverse. Unii ar vrea sa o impiedice cu orice pret. Dar cine si, mai ales, de ce? Iata numai doua dintre intrebarile la care cititorul va trebui sa raspunda pentru a-i descoperi inainte de final pe autorii unor crime ce provoaca panica in cancelariile europene si la Casa Alba. O urmarire captivanta intre agentii secreti din mai multe tari si suspectii de serviciu, cu rasturnari de situatie si cu un deznodamant surprinzator. Pe scurt, un roman pe gustul iubitorilor de adrenalina.

Cel de-al doilea thriller al lui Adrian Onciu este la fel de palpitant ca si Cercul Kagan, volumul sau de debut. O actiune trepidanta care se misca de la Bruxelles la Ankara si de acolo peste Ocean, cele mai importante servicii secrete ale lumii implicate intr-o cursa contra cronometru pentru salvarea parlamentarilor europeni, care cad victima dupa victima, ca sa nu mai vorbesc despre atasantele sale povesti de dragoste. si inca n-am spus aproape nimic despre secretele acestei carti cu actiune turbionara, cu rapide schimbari de planuri, care te tine cu sufletul la gura de la prima la ultima pagina. si, peste toate, o carte excelent scrisa. Afacerea Alzira confirma aparitia unui maestru al thrillerului romanesc. - LIVIU ANTONESEI, scriitor



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre  	
Afacerea Alzira
Cartea  	
Afacerea Alzira in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea " Afacerea Alzira - Adrian Onciu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Prejudicii morale - Scott Turow Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Scott Turow
28,49 lei
Croco-deal - Carl Hiaasen Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Carl Hiaasen
25,11 lei
Clubul Patriotilor - Geoffrey Regan Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Geoffrey Regan
28,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans